Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Многу сте изнапишале тука, ме мрзи да читам. Што решивте, треба ли шиптaрка да се жени или јапанка. За пријател прашувам.
Не туку ми фаќај кривини, доаѓај оваму!

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Ако не иде планината кај Мухамед, Мухамед ќе иде кај планината. Само се силиш нешто. Парталите и авионот кај него!
Не сум јас таа што се сили, приметувам дека секогаш кога пробувам да му се доближам на емотивно поле, се дистанцира. Како да се плаши од нешто, дали обврска, дали да не биде емотивно повреден, или пак е женет со шиптарка, живее во Пољанце и има 10 деца.

D

Daedalus

Гостин
Не сум јас таа што се сили, приметувам дека секогаш кога пробувам да му се доближам на емотивно поле, се дистанцира. Како да се плаши од нешто, дали обврска, дали да не биде емотивно повреден, или пак е женет со шиптарка, живее во Пољанце и има 10 деца.
Од сигурни извори, ја има резервирано невиноста за тебе. Само срамежлив е и ради тоа вака одоколу ти се става. Биди поупорна, кај него, „no means yes".

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Од подалеку :) :P[DOUBLEPOST=1509626920][/DOUBLEPOST]
Колкава е веројатноста од татко афро американец и мајка белкиња да испадне детето бело?
Јас колку што знам има некој мал процент?
Некој постручен за оваа тематика?
@Daedalus ти чинам спомна дека ова е твоја струка.

Нешто замислен момакот :)
http://nypost.com/2010/07/21/blond-bombshell/

Последно уредено:

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Многу сте изнапишале тука, ме мрзи да читам. Што решивте, треба ли шиптaрка да се жени или јапанка. За пријател прашувам.
Japanka ama blondie (prirodna) ...Jas se utepav od baranje!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Да, она што го кажав, втората генерација веќе ептен тешко се познава дека се мешани.
Не ми се оди во дискусијата од пеколот што ја истераат ценетите хипстер дарвинисти над мене, ама нели беше генот на црната раса доминантен? И нели беше причата дека Гигс заради дедо му играл за Велс (веројатно другиот)? Ќе беше појак филм да играше за Сиера Леоне, онака just saying..

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Нели. Затоа јас нема да имам јапончиња ако се скљафтам со Јапанец.
Нова раса ќе создадеш. Агда-мајка на сите Афро-јапонци. Нешто ко Дева Марија ќе им бидеш. Само без она Дева. И без Марија.

D

Daedalus

Гостин
Нели. Затоа јас нема да имам јапончиња ако се скљафтам со Јапанец.
Тури им пепел на полигенски особини и етикети. Битно е да им пружаш љубов.

Ако више праиме планирање на совршена генетика, со @Shahbaz сте совршена комбинација. Девојче со неговиот памет и твоите цицки, ќе го скрши секој шовинистички концепт за „жена". <3

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Тури им пепел на полигенски особини и етикети. Битно е да им пружаш љубов.

Ако више праиме планирање на совршена генетика, со @Shahbaz сте совршена комбинација. Девојче со неговиот памет и твоите цицки, ќе го скрши секој шовинистички концепт за „жена". <3
А мојот памет? :(

Kajgana Shop

На врв Bottom