Види прашај во некоја агенција Битола можи да се аплицира се детално со се слика со се се во Јк Травел туристичка агенција е 200 денари мислам..Јас дека не се разбирам многу таму утре ќе аплицирам.Ima negde da se slika vo Tetovo za lotarija
Фото Венус кај пазар погоре кога одиш накај центар по скалите.Ima negde da se slika vo Tetovo za lotarija
a new full entry period will begin at noon, U.S. Eastern Daylight Time on Wednesday October 18, 2017 and will run until noon Eastern Standard Time on Wednesday November 22, 2017.До кога е датумот за апликацијата?
Ја бев и кај Бимбо, не ми ја прифати сликата како и да е аплицирав...https://www.dvlottery.state.gov/(S(hhx2h4bn1zflmzsoijabvn0l))/default.aspx
Due to a technical issue, the DV-2019 entry period that began on October 3 has been closed. Entries submitted during October 3-10 are not valid and have been excluded from the system; they will not count as a duplicate entry. The technical issue has been resolved and a new full entry period will begin at noon, U.S. Eastern Daylight Time on Wednesday October 18, 2017 and will run until noon Eastern Standard Time on Wednesday November 22, 2017. Only entries submitted during this period will be accepted and considered for selection in the lottery. Please throw away any confirmation number or other documentation that you have if you submitted an entry during Oct. 3-10. Entries will NOT be accepted through the U.S. Postal Service.
Na site sto sakate da aplicirate sajtot e otvoren do 22.11.2017, za sliki najsigurno slikite se pravat vo 'Bimbo' - cenata e 250 denari, i naglasete im deka Vi treba slikata za US Diversity Visa i tie ke znaat kako da Ve slikaat. So srekja na site!![]()
Никаде не пишува дека не треба да бидат истите.Би можел некој да ми даде информација бидејќи неможам никаде да ја сретнам таа информација, дали има врска ако ја користам истата слика при моето аплицирање и при аплицирањето од кај жена ми,или мора да биде различна слика?
Колку е сликање кај Бимбо?Ја бев и кај Бимбо, не ми ја прифати сликата како и да е аплицирав...
200 чинамКолку е сликање кај Бимбо?
Точно така хаха.Се мислам зошто ниту едно фото студио не зеде да аплицира за апликантиве покрај сликањето, за некои си 100-150 денари аплицирај им и земи им ги парите. Доаѓа мома пицосана “здраво за сликање може, може.“ Се слика. Е сега објаснете ми како да аплицирам. Ами девојче ние само сликаме овде, ти аплицирај си. Ама кај се аплицира тоа?
50 % што ќе аплицираат незнаат да бекнат на англиски,немаат ниту разговорно ниво освен вационејм и хелоу.
Слушнале другар/братучед/чичко нивни аплицирал па уште годинава политички се определени за трамп,оти на пола пат се веќе америка. Со англискиот, незнам да вратам ама разумем те причај слободно.