- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 785
Кога ќе проверувам на сабајле и гледам 56 коментари и си викам сигурно нешто ново има и кога ќе прочитам во сите 56 коментари едно исто се кажува и тука учествуваат 3-4 исти лица .
Pa ete go prasav clenot Killuminati sto vcera odnesol dopolnitelni dokumenti da objasni kakva e postapkata za nosejne pa ne odgovara, I celo vreme si se vrtime vo krugЕ што друго да зборуваме сите едно исто прашуваат, а нема ни многу упатени членови, ниту никој не прашува друго во врска со процедурата, макар и сите сме изнервирани па некаде маките да си ги кажеме
Кога поднесуваш дополнителни документи го носиш во оригинална форма заедно со пополнета молба дека во твојата преписка доставуваш дополнителен документ, Ако веќе имаш дадено преведени и легализирани изводи и умреници немораш да доставуваш ако документот што го доставуваш се однесува на тие изводи, а ако доставуваш нешто сосема друго по друга линија ти се потребни други преведени и легализирани изводиPa ete go prasav clenot Killuminati sto vcera odnesol dopolnitelni dokumenti da objasni kakva e postapkata za nosejne pa ne odgovara, I celo vreme si se vrtime vo krug
Tie policajcite I sluzbenikot na vlezot pustaat bez zakazano?I dali se dostavuva sve na istion shalter na prizemje kade go dostavivme barajneto za grazdanstvo?Кога поднесуваш дополнителни документи го носиш во оригинална форма заедно со пополнета молба дека во твојата преписка доставуваш дополнителен документ, Ако веќе имаш дадено преведени и легализирани изводи и умреници немораш да доставуваш ако документот што го доставуваш се однесува на тие изводи, а ако доставуваш нешто сосема друго по друга линија ти се потребни други преведени и легализирани изводи
Odi posle 14casot tofas e stama komotno kazi za dopolnitelen dokumentTie policajcite I sluzbenikot na vlezot pustaat bez zakazano?I dali se dostavuva sve na istion shalter na prizemje kade go dostavivme barajneto za grazdanstvo?
i mk da zborvele na dijalekt ce e... koi znae koi bile takvite so ne go vladeele bg jazik.... a mojt i da se kazit... pa se znaet koi se...https://www.24chasa.bg/novini/article/6372207
interesno e deka nekoi kandidati se odbieni deka ne go vladeat bugarskiot jazik
хаха не тресите глупостиhttps://www.24chasa.bg/novini/article/6372207
Jas koga bev na intervju lani Juni imase eden kup turchinki zabuleni sto neznaeja da guknat i vlagaa sose posrednikot/preveduvachot nivni.https://www.24chasa.bg/novini/article/6372207
Честит празник братја б'лгари!●●●
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Не мора да биде присутна може и овластено лице со полномошно тоа да го нашрави за неа.dali mora i sestra mi licno da bide prisutna koga kje davame moja molba so star dokument i nejzina molba kade sto kje pisuva deka ona se povikuva na star dokument vo moeto dosie `ref.number` ?
Мислам дека можеш и ти да ги поднесиш документите за сестра ти само носи нејзина копија од пасош....сепак не можам да тврдам со сигурност.Ако има некој што носел дополнителни документи на име на сестра/брат нека сподели.dali mora i sestra mi licno da bide prisutna koga kje davame moja molba so star dokument i nejzina molba kade sto kje pisuva deka ona se povikuva na star dokument vo moeto dosie `ref.number` ?