Eve konecno se montira vo spalna i pomaliot brat po ime Hiro po prezime Toyotomi, po tatko Japanac po majka Kinez ama ke da e ista majka
Прегледај го приврзокот 179622 Прегледај го приврзокот 179623 Прегледај го приврзокот 179624 Прегледај го приврзокот 179625 Прегледај го приврзокот 179626
Profesionalno obaveno ama prebrzo, nemav prostor za cepidlacenje (ne deka ke imase zasto) morav da izlezam na pola saat i duri se vrativ veke pogolemiot del od rabotata bese zavrsen od doktor
@kodus i negoviot kolega pa prisustvuvav samo na vakumiranjeto koe traese okolu 22-23min. Poziciite na moja radost zahtevaa 6m dolzina na cefkite koi btw si se veke odnosno fabricki so izolacija na niv ko sto se gleda na slikite a istotaka se gledaat i gumenite baferi...
Ete
@Strelec sega sfakjas zasto "nebare stanuvav naucnik" za dali bliznak na Hirovo mu e Lomo Eco ili Cozy, znam sto istraziv morav i da go poluhaknam italjanskiot sajt na toyotomi za servisnoto i na veke kupena klima bitolskiot me izmrda za moment pa zatoa dosagjav
i fala za tel na gorespomenatiot maher
Inace vo izborot na ovaa klima prioritetni bea tri uslova, prviot da ima dovolno pozitivni korisnicki iskustva, vtoriot da bide poeftina od 350€ za da pomine regularno granica poradi toa sto ja kupiv od Grcka i tretiot da e 9000btu. Ja nacekav na popust za 329€ i bez ddv mi iskoci 265€. Zimava poleka si stega pa ke gi spodelam prvite iskustva naskoro...
P.S Se otkaza planot za selidba pa zatoa i Daikinot nema da go prodavam sega za sega iako mislam deka zajacan so vtorava klima ke bide prejak za prostorov ..