партијата не му е воопшто важна.Јас сум многу сигурен дека Груевски има психопатолошки црти, т. е. дека е психопат. Ако е навистина тоа, многу извесно е дека ќе оди до крај и ќе ја повлече партијата со него у вода.
Па реално нема избор. Ако даде оставка ќе го изгуби едниот од двата инструменти кои му се на располагање да се спаси од затвор, пратенички имунитет и лидерство на втората најголемата партија во државата. Првото му дава правна заштита, второто го прави да биде фактор во општеството и да ги држи пратениците и членството под контрола.Јас сум многу сигурен дека Груевски има психопатолошки црти, т. е. дека е психопат. Ако е навистина тоа, многу извесно е дека ќе оди до крај и ќе ја повлече партијата со него у вода.
Плачете ли сега?Кавадарци-нов Ѕинголенд...нека ни е со среќа на сите,дното е чепнато...Ние останавме бастион на ДПМНЕ,срамота...Нов градоначалник ни е човек што го прашуваат имате ли синдикат,тој одговара не ама имаме ИСО Стандард..
За дела над пет години нема имунитет.Па реално нема избор. Ако даде оставка ќе го изгуби едниот од двата инструменти кои му се на располагање да се спаси од затвор, пратенички имунитет и лидерство на втората најголемата партија во државата. Првото му дава правна заштита, второто го прави да биде фактор во општеството и да ги држи пратениците и членството под контрола.
Ако даде оставка, претпоставувам дека дел од пратениците на Дпмне ќе гласаат за одземање на имунитетот на Груевски доволно за да има мнозинство за тоа.
Ама пиша и претходно дека не си од Кавадарци,така да ако не а разбираш не а управуј,ќе а искривиш уш толкуПлачете ли сега?
Митко Јанчев победи, не победи дпмне, ви пишав и претходно дека он е директно одговорен за победата, човецте знаат дека он ако не а управе никој не а управуе![]()
Како на пример тенковските деловиизборите завршија уште во првиот круг, ова сега е маргинаално... ама има други работи што ќе испливаат и не може да се кријат .
Не ги следиш ти изгледа инсајдерските информации од Миленко, Ѓорчев прв собрал храброст да му пререче на ГруевскиУтре од сабајле ќе стигне ладен туш од меѓународната заедница преку изјава дека изборите биле фер и коректни па ќе мора Ѓорчев да прави лупинзи.