Mnogu dobro ovaМало шала
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Na notar so dvajca svedoci ke napravis deka toa lice e toa i plus ke odis vo centar ima da se podnese za ispravka na dokumenti kaj komercijalna banka pozadi arheoloski muzej !Официјално одбиен, поради разлики во името и презимето на лицето. Костантина не е исто со Костадина
Цветкова не е исто со Цветковска.
Совет?
Aj procitajgo dobro toa sto go baraa oni pa poslem pisuvajako odobruvaa so potvrdi od zdruzenija i bratucedi zosto imase proekt zako podnesen do sobranieto na RB i na 11 /10 2017 go odBija na KOMISIJA .Ako eden zakon funkcionira zosto drug isti takov se predlagase od pratenicka grupa VOLJA koja sega rakovodi so DABC
Site potvrdi od klubovite sto se priznaeni od bugarija !!!Konecno stapiv vo kontakt so posrednikot. Da, kao malku e "podzategnato" vo momentov, ali iskreno se nadeval deka potvrdite od kaj Petar vo momentov mozele da zavrsat rabota.
Го имам тоа поднесено, се совпаѓаат дати и места на раѓање. Проблем е варијација на име и презиме.Na notar so dvajca svedoci ke napravis deka toa lice e toa i plus ke odis vo centar ima da se podnese za ispravka na dokumenti kaj komercijalna banka pozadi arheoloski muzej !
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Vo arhiv si staven nema sansa da te vratat na dopolnitelna[DOUBLEPOST=1509054076][/DOUBLEPOST]Го има на страната[DOUBLEPOST=1509046933][/DOUBLEPOST]
Ќе барам да ме,стават на, дополнително
Го имам тоа поднесено, се совпаѓаат дати и места на раѓање. Проблем е варијација на име и презиме.
Фала, но ми рекоа дека тој документ не го уважуваат
Поднесе оригнал документ во министерство каде пишува бугарин по националност?Го имам тоа поднесено, се совпаѓаат дати и места на раѓање. Проблем е варијација на име и презиме.
Фала, но ми рекоа дека тој документ не го уважуваат
Се направив[DOUBLEPOST=1509055553][/DOUBLEPOST]Поднесе оригнал документ во министерство каде пишува бугарин по националност?
Потоа за тоа лице изваде изводи + умреница и на нив се разликува името и презимето, а година на раѓање е иста. Крајно изваде и уверение од нотар дека се работи за истото лице?
Поим немам, ќе пробам да се извадам на тоа што се совпаѓаат датум и место, за село од 300 жителиVo arhiv si staven nema sansa da te vratat na dopolnitelna[DOUBLEPOST=1509054076][/DOUBLEPOST]
Да споделиш кога поднесовте за произход во ДАБЧ,пошто мајка ми и она има поднесено но сеуште нема никакви промени.А ова за произход за детето искрено првпат слушам.Извадете државјанство вие со сопругата потоа за детето е лесно.Од ДАБЧ одобрено ми е зајавлението во процес на издавање исто и на сопругата, имавме поддадено за детето има 2 год кај него стои Без движение, што значи тоа?
Или за дете друга е процедурата?
29 март 2017 поднесовме, вие кога имате поднесено?Да споделиш кога поднесовте за произход во ДАБЧ,пошто мајка ми и она има поднесено но сеуште нема никакви промени.А ова за произход за детето искрено првпат слушам.Извадете државјанство вие со сопругата потоа за детето е лесно.
На 24 Април 2017 мајка ми е само со потврда од Лазар а вие со какви документи земавте произход?29 март 2017 поднесовме, вие кога имате поднесено?
јуни почетокот правев интер.инаку сум само со потврда от Бкксova sedi ovaka 6 meseci posle imas finalna faza pisuva i posle odobreno ceka za potpis 3 meseca
Volja ne rakovodi ao dabcako odobruvaa so potvrdi od zdruzenija i bratucedi zosto imase proekt zako podnesen do sobranieto na RB i na 11 /10 2017 go odBija na KOMISIJA .Ako eden zakon funkcionira zosto drug isti takov se predlagase od pratenicka grupa VOLJA koja sega rakovodi so DABC