Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Абре луди луѓе, нa кaјгaнa фoрум ли вистинaтa јa бaрaте? Дa се јaвеле aкo дoбиле сo пoтврди? Мoже дa се јaвaт 100 диши oткaј знaете кoи се штo се.Инфoрмирaјте се вo институциите

D

Drexel

Гостин
Костантина и Костадина сепак се две различни имиња а проба тоа со сведоци на нотар да правиш? Такво нешто достави? Ептен е заебано ова како некој во советот на лева нога да станал сабајле...

Член од
21 јуни 2016
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.068
Јас кажав то шо видов, набрзина проверив бројчиња пред моето па скоро сите беа со одобрен Указ. Јас сум со документ преку дедо ми, сум во Британија и имам виза до 2019. Главата мн мн не ме боли. Ајде поздрав!
Hahaha,epa treba da te boli zatoa sto ako ne dobies drzavjanstvo naskoro tie Anglicanite gledaat site da gi vratet nazad od tamu duri I drzavjani na EU a ne ti drzavjanka na MK,sto pobrzo dobies toa podobro a stom si preku dedo ke dobies.

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Костантина и Костадина сепак се две различни имиња а проба тоа со сведоци на нотар да правиш? Такво нешто достави? Ептен е заебано ова како некој во советот на лева нога да станал сабајле...
Да имав изјава, од двајца сведоци, таа не се уважува

Член од
22 февруари 2011
Мислења
62
Поени од реакции
40
Hahaha,epa treba da te boli zatoa sto ako ne dobies drzavjanstvo naskoro tie Anglicanite gledaat site da gi vratet nazad od tamu duri I drzavjani na EU a ne ti drzavjanka na MK,sto pobrzo dobies toa podobro a stom si preku dedo ke dobies.
Точно, ама има време де! Ако не ќе земам Британец па така хаха. Поздрав!

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Несогласување во поднесените документи. Неможе да се поврзе со наведените личности. Телефонски се слушнав ова ми го кажа.
Пoчнaле телефoнски дa oдбивaaт a?

Член од
21 јуни 2016
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.068
Несогласување во поднесените документи. Неможе да се поврзе со наведените личности. Телефонски се слушнав ова ми го кажа.
Imeto I e mnogu razlicno vidi tie vo maticno da ne imet greska zatoa sto tamu so rakopis e napisano a nekogas ne mozet da go procitaat I sto ke I'm tekni piset, a prezimeto ov I ski e isto.

Член од
21 октомври 2017
Мислења
252
Поени од реакции
277
ako odobruvaa so potvrdi od zdruzenija i bratucedi zosto imase proekt zako podnesen do sobranieto na RB i na 11 /10 2017 go odBija na KOMISIJA .Ako eden zakon funkcionira zosto drug isti takov se predlagase od pratenicka grupa VOLJA koja sega rakovodi so DABC

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom