Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вие очигледно ме знаете мене, но јас вас не ве познавам.
Се чуствувам ко селебрити вака.

Слободно продолжете со јадење трици
:pusigo:

Има еден во ултрас групава шо ни е обезбедување работи, чувал објект во Крушево и мислел волкот дека хаска е, кучињата лаат вика од кај се појави хаската сакал да ја погали. Добро е што имало некој крушевчанец тука со него му рекол да влегува внатре волк е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Овај прадедо ми шо ми паѓа нешто далечен роднина стварно имал маченичка смрт, татко ми има учествувано кога му ги имаат преместувано коските во црква Благовештение кај што е закопан сега од селото кај шо била заседата:

@redfogv стварно, ич немаме разбирање, треба некоја сабота место искачање у клуб да се собериме на сок и да ве почитуваме на некој плоштад, онака со чил музика по кошула и панталона и секој да сподели искуство кај што направи дисреспект према жените и ние другите у еден глас, шејм шејм шејм.

Драга Кајгана,
Биди благодарен/а за се во животот. И покрај се лошо што ти се случува гледај во луѓето околу тебе да ја изнаоѓаш само добрината, без да осудуваш, дури и во оние лошите луѓе. Не дозволувај покрај нив и ти да станеш лош/а!

има поголем доказ дека човештвото е отидено у курац од оној dj Khaled ?
Toj postojano si go kazuva imeto vo javnost,osobeno vo muzicki spotovi. Nekoj treba da mu kaze "aman,be,coveku,dosta so toa",kako narcis e.[DOUBLEPOST=1509037463][/DOUBLEPOST]
Ретко која мачка фаќа стаорец, ќе треба двајцата да вриштат ко овој на видеото :)
Zavisi do karakterot na mackata. Nekoi eksperti velat deka sivite macki imaat dobri lovdziski instinkti.

Драга Кајгана

За тие 3 јаки шарени револуционерки што беа, само Ass to Mouth каде комбинација на солзи и крв ќе биде лубрикант.

После @Govinda , овој @burn84 е најголем ебач и експерт за секс и врски на форумот. Нема нешто што не знае.
Има работи што не ги знам полно, една од тие, нити те знам тебе, нити потребава твоја да се умараш со моите ставови, мислења и искуства во врска со било што вклучувајќи и жени. Али отворен форум е, така да, како и секој друг имаш апсолутно право на безконечни обиди да ме деградираш преку цинично иронични коментари преку...дента кога ќе ме зачеша, ќе те частам пиво.
Реков ја убоо..селебрити третман добијам....фала пријатно.

Има работи што не ги знам полно, една од тие, нити те знам тебе, нити потребава твоја да се умараш со моите ставови, мислења и искуства во врска со било што вклучувајќи и жени. Али отворен форум е, така да, како и секој друг имаш апсолутно право на безконечни обиди да ме деградираш преку цинично иронични коментари преку...дента кога ќе ме зачеша, ќе те частам пиво.
Реков ја убоо..селебрити третман добијам....фала пријатно.

Не добиваш селебрити третман, добиваш третман на кловн. Направи разлика. Откако се појави последниве денови, отече со твоите приглупи експертизи, достојни на напален средношколец.

Воскреснуваш на форум од нигде - никаде после одредена хибернација, се убацуеш у Драга Кајгана со пост каде бараш матурантки, те плескаат со дилдо у фаца пошо си заглавил на 33 години да дркаш на средношколки, се курчиш дека си стар член и го потиш дека имаш ексклузивно право да пишуваш што сакаш, паузираш недела дена и спамаш со глупости по други теми, праиш кам бек на мала врата со нов аватар реинкарниран во најголемиот стручњак за жени и им делиш совети како да ќарат нешто и проценти на дечиња кои се немаат лапано во " Булевар" на времето зашто не биле ни родени кога "Булевар" работеше, и делиш совети од книга за флерт и заведување на жени која е обично литература за матуранти кои сакаат да брцнат нешто за матура, а си на прагот на средовечна криза - кај и да е. И мислиш дека си селебрити.

Од нула до бурн, колку си очаен и патетичен?

Не добиваш селебрити третман, добиваш третман на кловн. Направи разлика. Откако се појави последниве денови, отече со твоите приглупи експертизи, достојни на напален средношколец.
#ИмаРазлика
Бетер од напален средношколец...бетер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom