Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера по кратки,денеска у јакна ... Јебем ти време ..., Најтажното,морав да го оставам магарето,му заврши сезона ..... Сеа морам пешки, со јебени автобуси да се движам низ град ....,#ТуженЗаМоторот #СеаЧеМораПешки

061069b6d668fd4fc21fd8d5f91a7cd9.jpg

ДК

Кратка анкета. На што посветувате повеќе време и внимание :
1. Изборот на бојата на долниот веш при шопинг?
2. Изборот на луѓе кои ќе ја водат државата во следните четири години?

П.С Прашањето е реторичко
П.С2 Дури и да има во моментот добар избор нешто што можеби би се случувало еднаш на 100 години и тој/таа да успее да дојде на позиција дали таква случајност е начин да се води држава?
П.С3 Директна демократија?

ДК, волку кратка коса не сум имал одамна, мислев дека ме усра јако берберинот и дека мора да одам на кец али се сретнав со 2-3 другарки викат дека била топ и така, демек, нема да одам на кец, и тоа. Ајде лека.

Драгааа...

Зошто кај нас постојат овие страниве за огласи за работа?
Да си плакнам очи?
Мислат досадно ми е до толку па нив да ги листам?
Мислат толку сме безнадежни и умрени па ај да се понадеваме дека " ќе се најде " нешто?
Мислат не ме маваат на психа?
Мислат не знам дека веќе некој си седи на биро и работи а, јас кликам "аплицирај"?
Мислат не си замислувам како на моето СV му праат Shift+Delete...или си пукаат сеир?
Мислаааат имам врски и ќе падне некое работно место?
Не, немам врски. Имам сметки и кирија за плаќање...ситно бе.

Туку, ако имаш добар просек даваат побрзо бугарски пасош?? :свиркам:
:oeoeoe:

23ти роденден. Се за убаво да биде :ајнапиво::pivo2::pijanco:
цепај...

Он топик

К.

Живеам у зграда у централното градско подрачје. Одам лаганица у ВЦ,тотално лабав, една мочка пред спиење,и влегуам нешто ми е чудно,мрда...ја го глеам-он ме гледа,си се глеаме така 2-3 секунди и у моментот сфаќам дека е стаорец со ненормално долг опаш,едно 30-40цм секако...коа ми свирна шо е,се издрав еднаш онака здраво,машки,и татко ми директ влегува у вц,ме гледа скаменет...помислил сум паднал,сум се здробил нешто. И сеа шо била цака...они(стаорците) си живееле констатно у канализација,и кај нас под када има една како...ајде,мала решетка да кажам. Братов со сета сила и напнал,ја скршил решетката,и почнал да си ја истражува околината,се до моментот додека не ме видел мене. Цела среќа што сестра ми е у СК,бидејќи девојчето паничи доколку види ноќна пеперутка,а не пак стаорец у ВЦ..Едино у СК еднаш ми влезе гулаб,и тоа јака ситуација...ставам у 7 сабајле да пијам вода,коа прелета од негде наеднаш,ама оваа реакција беше х100...Хаос,сеа шубе ми е у ВЦ да одам,од тараса ќе мочам вечер..

Дечки!
Дајте ми број од мајстор кој се бави со поправка на ПВЦ врати јер еден месец спијам со расипана балконска врата :(
Овие мајсториве кај што вртев треба изглеа да одам од дома да ги извлечам за да дојдат да поправат, на глава им се качив се ме маткаат денес утре и никако да дојдат :(

Бидете другари и пратете бројче во ДМ!

Драга Кајгана

Кога животот ти дава лимуни, напрај си палачинки со нутела, мелена плазма и банани...затоа што лимун се користи коа си преладен за да туриш у чајот малце.

Драга Кајгана,
Од денес поседник на горски кристал. Си го купив со многу љубов, па се надевам дека ќе има позитивно влијание врз мене:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom