Па не е баш рок кафич, мене поише ми изглеа на метал кафич, т.е. дет - метал кафич, али тоа беше у понеделникот. Ваљда мењаат програм секој ден па ја така сум го погодил. Понеделникот отвори во 8, рокаше до 12 и после затвараат врата, кључот и до сабајле се тера шема. Не знам дали работи преку ден регулар, со оглед на тоа дека понеделникот беше празник.
Далеку е од Death Metal, зависи шо кој пушта. Кога велам прав рок кафич, мислам баш на тоа.
Не оние ванм гуг глупости кај што само фу фајтерс и прл џем ќе начекаш. Браво е едино место каде што има секаков рок/метал, од битлси, блек сабат, преку пинк флојд, до нирвана, слејер, мејден,креатор итн итн.
Работи 24 часа, по потреба. Кључ веќе не ни ставаат зашо има дозвола за ноќен клуб, последен пат шо бев окапавме до 4 сабајле (не мало браво), заминавме, уште си работеше.
Пак си бара посебна тема тука, зашо пак се три уникатни категории.
1. Тест гна време има издржано (од 90-те)
2. Право рокенрол место, не мејнстрим како (ван гог, лед цепелин, круг, кастм, конак итн) - и надвор од МК во регионов е едини прави рок кафич.
3. Кафиќ/Ноќен Клуб што работи 24 (во државава нема воопшто такво место што ќе начекаш преку викенд воопшто да не затвори)