Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Ете јадев бугер и у Барбакан и поскуп е и полош од Бруклински. И двата се милион пати бољи од регуларниве сендвичари. Исто така и двата не вредат за тие пари. Али у Барбакан е околу 400, а у Бруклински околу 250-300. Нема логика да јадеш у Барбакан бургер, коа можеш бољи оваму.

Не гледам поента да даваш над 60 ден за било кој бургер. Тие мене треба да ме плаќаат што ми го трујат организмот и телото.

Не гледам поента да даваш над 60 ден за било кој бургер. Тие мене треба да ме плаќаат што ми го трујат организмот и телото.

За 60 баш имаш лепче и плескавица под железничка, последна 22 кај што застанува пред да сврти, и е едно од поубавите што ќе ги најдеш низ скопјево. Хит зона мислам се викаше сендвичарата.

Кај Беко станицата испод тунелчето ..... Едно од најдобрите:rolleyes::) Помфрит пуно :LOL:

Последен пат пред некоја недела јадев во Campione во Капитол и до сега таков бургер не сум пробала. Така да, според мене Campione дефинитивно

У Зебра доле тоа ресторанот јадев, и нема благе везе. Мислам ок 400 денара black angus али, од што беше лошо спремно месото ни блек ни ангус ни бутур. Премелено месото, па ставано јајце да држи, па ставано у замрзнивач и ко ќе ти го лупнат ко ќофте. Врска нема.

Од кога замина McDonalds (R.I.P) се сменија многу работи.И јас сега според мене селектирав 3,а тоа се:
1:Burger King
2:7-ца
3:Royal Food Zlate
Искрено според мене,боље од тие нема!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom