@Влавче ти ли бре што мислиш господ го виде со Митсу а која Ти и Мдени и уште куп луѓе тука што од вчера имате клима ја купивте зашто Стрелчо ја купил, зото Стрелчо ви нацртал све најде да ме критикуваш и анализираш. Вие за други клими нити сте имале ниту ке имате некад појма и само својата ке ја фалите да не случајно некој ви рече сте се зезнале и друг разлог нема за вашето тролање.
Видеото за Мидеата е постирано пред се заради твоето тролање и на Мдени да купат Вивакс 18ки пошто имала нели голем компресор и ке работи како MitsuFH....така беше или не ? Кој лаже сеа ?
Друго....Мидеата нема 400w или колку треба да има минимум АМА НЕМА На Видеото, што незначи дека во некој услови нема да има и 400....ама си глуп да видиш дека зададена е 24Ц а не 20Ц....па на 24Ц и твојата троши над 500...или не е така ?
Проблем е што климата гаси компресор а продожува да дува како вентилатор работи без топлина или поточно голади просторот, па после пак ке уклучи компресор и ке се залета до максимум за да го надокнади оладеното....електрониката и е глупава а не нешто друго, климата има баг при греење со електрониката.
А најголема иронија во твоите излагања е што ти прво појма немаше ни за Еуровент кога ја купи климата што мери и како мери...
ти на 31 Јануари напиша една ваква глупост на која секогаш ми текнува и слатко си се смеам кога се правиш паметен и пишуваш по форумиве небаре научникот а само после месец дена ја купи климата небаре све научи и се одлучи. А ке спомнам и дека дилемата ти беше да земеш Хансол или оваа.....па на 8ми Март или само 7дена откако купи клима имаше напишано цел реферат за Хансолот како нечини зада покажеш дека правилно си одлучил или што сакаше да кажеш дека си научник ? или академик со 7дена клима у раце?. Уште не сум ти напишал реплика на тој пост за Хансолот од што немам време ама ке биде и тоа
и така влавче, признај дека ја купи за да идеш на сигурна карта и единствено заради тој Еуровент сертификат, воедно слушајки го србинот тука што тролаше нонстоп јапанци и сертификати.
А да си реален ке непишеш и нешто друго...пример:
Едно време снимаше видеа дека си успеал да извадиш 58Ц на издув....што не снимиш сега едно да ни покажеш како твојата вади 58Ц на издув, или како модулира со вентилаторот на Ауто и да покажеш дали ќе мрдне од 2ра брзина на 3та или 4та или нема....ама не ти се снима тоа знам, зашто и твојата има еден вид BUG па на АУТО ФАН од втора брзина не се мрда ни на зададена 30Ц.
Или што не кажеш колку пати во денот ти гаси таа клима а гаси сигурно често зашто мојата е кај тебе и многу добро знам како работи.
Што не им кажеш на луѓето за реалните недостатоци на твојата клима а ?
Не ти немаш време за тоа, ти си тука да го пратиш стрелчо и да му ги помешаш лончињата....со што бе лепи со што ке ми ги помешаш кога со кјорци пукаш и немаш еден аргумент у рака што вреди 5 пари.
И тоа нешто малку што го имаш научено и ти се меша во мозочето Стрелчо ти го појаснил и знам каде било тоа...јас тука престанав со давање информации заради такви незахвалници како тебе и пар други....а таму кај што продолжив да пишувам ми се заблагодарива за знаење и споделени информации а другарти јапанецот го испљукаа и избанираа, шо мислиш зашто? зашто беше трол и таму и тука исто како тебе, многу зборови а ништо аргументи....ти имаш таму 3 мизерни поста празни, зерро, нула вредни.
....се фалиш пратиш и читаш српски форуми ама ова горново го немаш прочитано а ?
Рани куче да се лае се вика ова твоево у нашиеве краеви...
Одкачи ми се од врат и не ме спомнувај !! ...а дека ке ме убедиш дека твојата е најубава од сите нема да биде така веруј
Од што беше убава јас ја продадов и ете радувај и се сега ти на таа, мојата и сега на +15 да ја пуштам ке извади 58Ц на издув, ти почекај да залади за да извадиш 58....твојата брка COP на ова време и несака да грее
Другарти кој сега те учи мене ме прашуваше како да извади 58...и тоа во Јануар месец неможеше да го направи
https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-774#post-7944613