Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не лимитираат од 2-3 добитни тикети.
Пинакл лимитира од над 70-80 000 профит на годишно ниво.
И сигурно нема да те лимитираат на 5$ , туку кај секој друг нормален на истиот бет ќе има лимит 8000$ , а кај тебе ќе биде 1300$

Ја глеа некој Рома? Има бар 0.001% шанса да даат гол у прво? или општо гол? И јуве?

Не лимитираат од 2-3 добитни тикети.
Пинакл лимитира од над 70-80 000 профит на годишно ниво.
И сигурно нема да те лимитираат на 5$ , туку кај секој друг нормален на истиот бет ќе има лимит 8000$ , а кај тебе ќе биде 1300$
Најдов нешто на нет баш и изгледа стварно некои боокмејкери лимитираат ама Пинакле во постов гарантира против такво нешто и мислам сите поголеми боокмејкери го следат овој принцип.
https://www.pinnacle.com/en/betting...close-limit-betting-accounts/HPF262S5CUHF86TC

П.С Не дека ние ќе праиме 80к профит годишно :) али треба да се знае однапред ако прават така и не е добро за самата игра.

Последно уредено:
Па јас планирав да ставам добра сума на пинакл пред неколку месеци.Се скапав читање и затоа знам.Дури имам и еден пријател американец кој што на 55 000$ профит во една година има помали лимити од другиве играчи.И доколку правиш уште поголем профит, сигурно уште помал лимитот ќе ти биде.
А пинакл секаде фрчеја реклами дека тие не лимитираат и дека сакаат да ги привлечат јаките играчи.

Jbm ti Nurkic i BO ..koga igraat dve mutavi ekipi,takov epilog se ocekuva ..
Vecer
Maarkanen 14.5+
Kanter 13.5+
Randle 13.5+
Toronto -13.5 H1
Uplata 500den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па јас планирав да ставам добра сума на пинакл пред неколку месеци.Се скапав читање и затоа знам.Дури имам и еден пријател американец кој што на 55 000$ профит во една година има помали лимити од другиве играчи.И доколку правиш уште поголем профит, сигурно уште помал лимитот ќе ти биде.
А пинакл секаде фрчеја реклами дека тие не лимитираат и дека сакаат да ги привлечат јаките играчи.

Јас имам уплаќано по 10 000 евра бетови на Пинакл и никогаш не ме лимитирале. Пинакл лимитира по спортови, не по играчи. Инаку, настрана од нив, сите други кладилници во еден момент лимитираат добитни акаунти. Јас имам познаник во Хрватска на кого не му траат акаунтите на Бет365 повеќе од една недела. Се клади исклучиво ин плеј и е неверојатно успешен.

Јас имам уплаќано по 10 000 евра бетови на Пинакл и никогаш не ме лимитирале. Пинакл лимитира по спортови, не по играчи. Инаку, настрана од нив, сите други кладилници во еден момент лимитираат добитни акаунти. Јас имам познаник во Хрватска на кого не му траат акаунтите на Бет365 повеќе од една недела. Се клади исклучиво ин плеј и е неверојатно успешен.

10 000 на едно мавање?
Или на неколку пати по помалце пари на различни коефициенти?

10 000 на едно мавање?
Или на неколку пати по помалце пари на различни коефициенти?

На еден бет. Последната таква уплата беше на Фенербахче во полуфиналето на фајнал фор. Помина без проблем, коефициент 1.95 ако добро се сеќавам, со еден поен купен хендикеп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom