Од што се плашите?

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Од времето што минува, младоста што е при крај а јас не правам ништо посебно за мене, за мојот живот

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Sta se smesis be Stavre! Ti sekako ke umres zamracen i toa do daske. A moz i ispod daske seven feet. Ti dotouku si pomracen sho verovatno nema da se rodes u narednite 1000 god, ke prebivas kao mumija :pijanco:
Aко и постои нешто што е просветлување, ти си се што е спротивно на тој поим. Глуп, приземен, прост до крај, јади-пиј-сери лик. Многу поголема шанса да стигне до просветлување има рандом мајмун.

Ф

Флеш

Гостин
Бубачки,приоѓање женска трезвен,од стариот,од шефот коа сум на телефон,зуболекар,возење кола ......

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Aко и постои нешто што е просветлување, ти си се што е спротивно на тој поим. Глуп, приземен, прост до крај, јади-пиј-сери лик. Многу поголема шанса да стигне до просветлување има рандом мајмун.
OZBILNO? :eek: :eek: :eek:

Член од
20 декември 2013
Мислења
203
Поени од реакции
110
крупни карпи под вода во езера и мориња,змии,бившата после афтер,крај на светот и другарчето како што пишало над мене од луѓе...

K

Kacar

Гостин
Од Гулаби.
Смешно е да, ама можам да се сосерам гулаб ако ми скокне. И што уопште шетаат кога можат да одат и што ебено сум им згрешил па да ми се доближуваат ?!

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Од Гулаби.
Смешно е да, ама можам да се сосерам гулаб ако ми скокне. И што уопште шетаат кога можат да одат и што ебено сум им згрешил па да ми се доближуваат ?!
Сакаат секс со тебе оти многу си им сладок.

Kajgana Shop

На врв Bottom