Бодибилдинг суплементи

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.103
Поени од реакции
1.594
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
13.676
Абе луѓе зошто кај сите продавници за суплементи Scitec Nutrition протеинот е на попуст периодов (изминативе 2-3 недели)? Прво беше во Полео, па во Гет Риди, па сега во Херкулес мислам ко да видов, а и во други беше. Нешто огромна нарачка добиле имаат увезано па сега побрзо да им се исчистат протеините да не им помине рокот или што е фората? :D Или пак честа појава е одеднаш еден протеин за краток период кај сите продавници да е ставен на попуст

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.879
Поени од реакции
12.128
Абе луѓе зошто кај сите продавници за суплементи Scitec Nutrition протеинот е на попуст периодов (изминативе 2-3 недели)? Прво беше во Полео, па во Гет Риди, па сега во Херкулес мислам ко да видов, а и во други беше. Нешто огромна нарачка добиле имаат увезано па сега побрзо да им се исчистат протеините да не им помине рокот или што е фората? :D Или пак честа појава е одеднаш еден протеин за краток период кај сите продавници да е ставен на попуст
не е со краток рок од Полео, пред два месеца земав две пакувања и има рок до крај на 2019 мислам иначеи топ си е, за парите моментално е бест бај
пред месец имаа акција у Полео и го спуштија на 2900 тој од 2350 гр, кој си начека си начека

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
13.676
не е со краток рок од Полео, пред два месеца земав две пакувања и има рок до крај на 2019 мислам иначеи топ си е, за парите моментално е бест бај
пред месец имаа акција у Полео и го спуштија на 2900 тој од 2350 гр, кој си начека си начека

Дада и јас ја начекав истата понуда си зедов од ванила тогаш, уште година дена има рок, затоа не ми е јасно зошто кај сите продавници на суплементи тој истиот производ е на попуст

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
2.463
Не е на попуст тоа би требало да биде и нормална цена а не нашиве начукуваат цени до плафон дупло поскапи од било каде. Кај нас нормална цена за SCITEC е 3890 ден. за 2350г. за разлика еве на амазон на пример во германија е 40 евра. Епа не може дупло да ги качуваат цените. А и Германците и ние највројатно од исто место ги увезуваме, зачто мислам се прозиведува во Унгарија

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
Не е на попуст тоа би требало да биде и нормална цена а не нашиве начукуваат цени до плафон дупло поскапи од било каде. Кај нас нормална цена за SCITEC е 3890 ден. за 2350г. за разлика еве на амазон на пример во германија е 40 евра. Епа не може дупло да ги качуваат цените. А и Германците и ние највројатно од исто место ги увезуваме, зачто мислам се прозиведува во Унгарија
Затоа па ние сме со дупло поголема плата од германците и може да си дозволиме и дупло поголема цена :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.879
Поени од реакции
12.128
само кај нас може ова...
зиам 2х2350гр за 6600денари додека канта од 5кг на едно место 7600 а на друго 8000 ми нудеа, по секоја логика треба поголемото пакување да е поисплатливо ама...
изгледа тие 300гр ја праваат таа разлика хахах
од ракав си ги вадат цениве

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.241
Поени од реакции
36.548
Мал пазар бил во Македонија и затоа морало да ве дерат ;) плус се додека им се продава немаат проблем да биде таа цена, бизнисмените не ги занима дали ќе купите со позајмени, последни пари или пак сте полни како брод и нема да осетите при купувањето.
Разгледајте кој е увозник на протеинитите во различни продавници, може и ќе дојдете до некој поразумен заклучок ;)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
13.676
Тоа е, единствено чаре е да се начекуваат вака попусти и тогаш да ги земеш по цената која се продаваат во странство или барем приближно до неа, вака регуларните цени се напумпани до даска. Сепак освен цената, мене друго ми е најголем проблем, а тоа е квалитетот и ризикот од препакување и менување на состав од страна на нашите препродавачи или пак од некои други препродавачи од каде што тие зеле. Гледам да земам во тубичка што се со амбалажа пр Scitec, On, а некако шубе ми е кога ќе видам како во ќесичка спакувани како пример на My Protein. Може нема врска и ист е составот како што треба да биде, ама освен ако тестираш во лабараторија, вака никако не може да знае човек. И во тубичка тие секако има ризик, ама некако помал ми е, што знам...

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.241
Поени од реакции
36.548
Тоа е, единствено чаре е да се начекуваат вака попусти и тогаш да ги земеш по цената која се продаваат во странство или барем приближно до неа, вака регуларните цени се напумпани до даска. Сепак освен цената, мене друго ми е најголем проблем, а тоа е квалитетот и ризикот од препакување и менување на состав од страна на нашите препродавачи или пак од некои други препродавачи од каде што тие зеле. Гледам да земам во тубичка што се со амбалажа пр Scitec, On, а некако шубе ми е кога ќе видам како во ќесичка спакувани како пример на My Protein. Може нема врска и ист е составот како што треба да биде, ама освен ако тестираш во лабараторија, вака никако не може да знае човек. И во тубичка тие секако има ризик, ама некако помал ми е, што знам...
Барем денес може секој да ископира амбалажа каква што сака, никаква гаранција не ти е кутијата.
Едно време на голд веј имаше можност да провериш по ид кодот што се наоѓаше на кутијата, али мислам дека и тоа го нема сега, барем на страната не им гледам таква можност.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Препорака за протеин? Одамна не сум во тек и изгубен сум моментално :icon_mrgr:

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.103
Поени од реакции
1.594
Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.241
Поени од реакции
36.548
Impact-от го гледав за цената треба да е ОК. Искрено ми мути и 100% whey на SciTec а и Delicious Whey на QNT а и овој плус по состав не е само концентрат.
https://www.facebook.com/pbcmk/photos/a.234893999983413.1073741825.175218459284301/995972797208859/?type=3
22310603_995972797208859_7157926395807072782_n.jpg

Еве ти во моментов нешто што ти се исплати, јас го пијам од чоколадо, искрено мене не ми е нешто по кеиф вкусот, а другар го бендисува (дава троа како пудинг некој мирис), добро се раствора, и имаш задоволителна количина на протеин, а гратис еве ти и бца.

Kajgana Shop

На врв Bottom