https://m.youtube.com/watch?v=2oUwgGLiz0cЌе одам во Софија на еден месец, некоја препорака што да види ,нешто специфично.
Като ти се најодвратен народ ти чиј кур таму дириш ?Не ми е првпат у Бугарија, нема да ми е ни последен.
Обично не се замарам со политики и историја, ама преку кур сте ми дојдени со вашето понашање. И да глуп Бугар, не идам за тебе, туку идам за местото, пошо софија е супер град за такви сељаци да го газат. Не сум вреѓал никој , ама први се закачате, искомплексирани и затуцани до бескрај. Шо сакам ќе праам, само ги кажувам фактите а тоа го зборат и сите туристи шо одат таму. Еден нема добар збор кажано за бугарите Освен циганите што живеат у Бугарија (т.е 95% од населението)Като ти се најодвратен народ ти чиј кур таму дириш ?
А што бе,нека ти е последен, оди шетај се у Швајцарија
Марш от тука идиот комплексиран. Трјабва да те картотекират и крака ти да не ст'пи в БГ. Заради келеши като тебе и свестните Македонци страдат, а те не са никак малко.Обично не се замарам со политики и историја, ама преку кур сте ми дојдени со вашето понашање. И да глуп Бугар, не идам за тебе, туку идам за местото, пошо софија е супер град за такви сељаци да го газат. Не сум вреѓал никој , ама први се закачате, искомплексирани и затуцани до бескрај. Шо сакам ќе праам, само ги кажувам фактите а тоа го зборат и сите туристи шо одат таму. Еден нема добар збор кажано за бугарите Освен циганите што живеат у Бугарија (т.е 95% од населението)
Ти си искомплексиран, како може да сакате секогаш да ги заебете туристите, поготово тие што се од Западна европа? Што е то од внатре што ве тера секогаш да украдете? Полош однос немам никаде добиено од бугарски угостител. Доволно говори и тоа што последниот пат бев во кафич на Витошка, и келнерот ми рече да му оставам бакшиш!? Сериозно? Не само што не му оставив, требаше и да не си ја платам сметката , ама ајдеМарш от тука идиот комплексиран. Трјабва да те картотекират и крака ти да не ст'пи в БГ. Заради келеши като тебе и свестните Македонци страдат, а те не са никак малко.
Нормално е да оставиш бакшиш, а като ти се свиди, стој си на селоТи си искомплексиран, како може да сакате секогаш да ги заебете туристите, поготово тие што се од Западна европа? Што е то од внатре што ве тера секогаш да украдете? Полош однос немам никаде добиено од бугарски угостител. Доволно говори и тоа што последниот пат бев во кафич на Витошка, и келнерот ми рече да му оставам бакшиш!? Сериозно? Не само што не му оставив, требаше и да не си ја платам сметката , ама ајде
Нормално е да оставиш бакшиш, ама не да ти каже келнерот. Тоа ти е ко да му кажеш на газдата "ај бе дај ми покачување, види ме добар сум"Нормално е да оставиш бакшиш, а като ти се свиди, стој си на село