Slikaj se vo Bimbo no naglasi deka se slikash za green card lottery . Tie ke znaat kako da te slikaat.Аман, се сликав за виза пропорционо како шо бара и сепак не ми ја прима. Дали дека имам висока коса и брада....
pisuva ti deka slikata mora da bide 600x600 minmumАман, се сликав за виза пропорционо како шо бара и сепак не ми ја прима. Дали дека имам висока коса и брада....
Веројатно на пролет или почеток на лето, но следи го билтенот за секој случај. Како и да е, проверувај си го статусот на страницата повремено, ќе ти пишува таму кога ќе ти биде интервјуто.Zdravo, nova sum na forumov, izvlecena sum na lotarija za green card 2017/2018 - go isprativ DS-260, prasanjeto mi e dali mozebi znaete da me upatite otprilika koga bi mi bilo intervjuto - brojceto mi e 30*** - blagodaram, pozdrav![]()
По правило, треба да не е постара од 6 месеци, ама штом си иста, искористи си ја таа.Може со сликата од лани да аплицирам ? Точно една година ми е стара сликата а и јас сум си истата)))
Од кај ќе знаат.... искористи нормално.Може со сликата од лани да аплицирам ? Точно една година ми е стара сликата а и јас сум си истата)))
Не. Сликaтa си имa date created и еднaш имaш aплицирaнo сo неa. Абе Мaкедoнче секoгaш мисли пoпaметнo испaѓa.Може со сликата од лани да аплицирам ? Точно една година ми е стара сликата а и јас сум си истата)))
zasteda 100 den za slikata imas tuka kafe da ispies , misle se na sve ,Не. Сликaтa си имa date created и еднaш имaш aплицирaнo сo неa. Абе Мaкедoнче секoгaш мисли пoпaметнo испaѓa.