Казаки
Атаманот - Army of Christ
Резултати од UFC Fight Night 115 (Rotterdam, Holland)
RUSSIA 5/5

RUSSIA 5/5

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

22 годКолку години имаш?
Здраво, се одлучив да се запишам на кик бокс, па ме интересира кои клубови се меѓу подобрите во Скопје, т.е. кој би ми го препорачале?
Фала многу![]()
Каде се наоѓа и дали знаеш цена и време на тренинзи?Гладијатор
Каде се наоѓа и дали знаеш цена и време на тренинзи?
Фала
Здраво, сакам да се запишам на кик бокс (рекреативно) или било која боречка вештина, битна ми е локацијата, дали знаете некој клуб што се наоѓа во близина на: Универзална, Католичка, Беверли Хилс, Веро 2 и Седмица Центар?
Благодарам GreatUniter за информацијата, само јас не се изјаснив доволно, не сакам да одам на аикидо или карате (не дека не ги почитувам, ама кимоно - дополнителни трошоци).
Здраво, сакам да се запишам на кик бокс (рекреативно) или било која боречка вештина, битна ми е локацијата, дали знаете некој клуб што се наоѓа во близина на: Универзална, Католичка, Беверли Хилс, Веро 2 и Седмица Центар?
Најголем избор на боречки спортови во околина на Центар имаш во „салите“ кај Јосип Броз Тито. Се вежба аикидо, карате, кик-бокс, бразилско џиу џицу, ЏКД/ММА и едно време имаше руска система, но незнам дали сеуште држат тренинзи.
Има и други активности како јога, кикфит, зумба, кросфит, insanity и сл.
Некок добар клуб за ЏКД?