K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 12,0%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,7%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    593
Резултати од UFC Fight Night 115 (Rotterdam, Holland)

fORpM30.png

RUSSIA 5/5 (y):icon_mrgr::icon_lol::vozbud::cool::jeeee::oleee::jeeee::boksix::motorce::uzi::pistoldz::shok2::sakasuste:

Здраво, се одлучив да се запишам на кик бокс, па ме интересира кои клубови се меѓу подобрите во Скопје, т.е. кој би ми го препорачале?
Фала многу :)

Здраво, сакам да се запишам на кик бокс (рекреативно) или било која боречка вештина, битна ми е локацијата, дали знаете некој клуб што се наоѓа во близина на: Универзална, Католичка, Беверли Хилс, Веро 2 и Седмица Центар?

Каде се наоѓа и дали знаеш цена и време на тренинзи?
Фала

Колку што се сеќавам, одржуваа тренинзи во ОУ Лазо Ангеловски во Ново Лисиче, не знам дали се` уште се таму. Чланарината беше околу 1000ден, мислам вторник, четврток и сабота беа. Најубаво да си прашаш сам.

Еве ти ја нивната фб страна: https://www.facebook.com/Kick-Boxing-Club-Gladiator-Skopje-143432582360254/[DOUBLEPOST=1506941276][/DOUBLEPOST]
Здраво, сакам да се запишам на кик бокс (рекреативно) или било која боречка вештина, битна ми е локацијата, дали знаете некој клуб што се наоѓа во близина на: Универзална, Католичка, Беверли Хилс, Веро 2 и Седмица Центар?

Аикидо клуб „Хенбо“ во Песталоци. https://www.facebook.com/aikido.club.henbo/

Благодарам GreatUniter за информацијата, само јас не се изјаснив доволно, не сакам да одам на аикидо или карате (не дека не ги почитувам, ама кимоно - дополнителни трошоци).

Благодарам GreatUniter за информацијата, само јас не се изјаснив доволно, не сакам да одам на аикидо или карате (не дека не ги почитувам, ама кимоно - дополнителни трошоци).

Што и да тренираш, секаде имаш дополнителни трошоци (натпревари, семинари, кимона, спортска опрема....). А и секако најголем дел од клубовите кај нас работат само за профит, ретки се квалитетните. Знам само за еден клуб за боречки вештини во градов што е најевтин во поглед на трошоците (не знам дали постојат и други), но и тој е исто така аикидо клуб.

Вчера се распрашав, за оваа околина покрај Аикидо - Хенбо во Песталоци има и Карате Клуб - Работнички во близина до Католичка и ММА во О.У. Јосип Броз Тито.
Се надевам дека некому ќе му послужат информацииве.

Најголем избор на боречки спортови во околина на Центар имаш во „салите“ кај Јосип Броз Тито. Се вежба аикидо, карате, кик-бокс, бразилско џиу џицу, ЏКД/ММА и едно време имаше руска система, но незнам дали сеуште држат тренинзи.
Има и други активности како јога, кикфит, зумба, кросфит, insanity и сл.

Најголем избор на боречки спортови во околина на Центар имаш во „салите“ кај Јосип Броз Тито. Се вежба аикидо, карате, кик-бокс, бразилско џиу џицу, ЏКД/ММА и едно време имаше руска система, но незнам дали сеуште држат тренинзи.
Има и други активности како јога, кикфит, зумба, кросфит, insanity и сл.

Мислам дека веќе аикидо клубот таму не функционира (така слушнав).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom