redfogv
Царица
- Член од
- 10 мај 2017
- Мислења
- 2.271
- Поени од реакции
- 2.031
Site bi go gledale.Нека одат обично не гледам риалити шоуа ама ова ќе го глеам со задоволство.
Sent from my SM-G318H using Tapatalk
Site bi go gledale.Нека одат обично не гледам риалити шоуа ама ова ќе го глеам со задоволство.
А како е ова пресметано? Преку Северниот пол? (Преку Канада?)
И од она Преживеан ќе биде бољема такво шоу би било погледано и од Кардашијан
Kje bide pozabavno i od Koraj i Neriman od "Izajmena Ljubov".Ќе ги пропуштам ако треба и сите серии на тв шо ги глеам само за да го глеам тоа шоу
Да. Хахах и од онаа шо е заљубена во газдата нејзин. Ѓокче или како и да беше.Kje bide pozabavno i od Koraj i Neriman od "Izajmena Ljubov".
Чисто за пример ја земав Русија во споредба со Америка...А како е ова пресметано? Преку Северниот пол? (Преку Канада?)
A и до душа не е важно.
Што би требало да докаже ова всушност?
Da,taka se vika taa.Na cel svet kje mu bide interesno da gleda dokumentarec od vakov istrazuvacki tip,edno show shto kje razreshi vekovna debata.Да. Хахах и од онаа шо е заљубена во газдата нејзин. Ѓокче или како и да беше.
Али јас како шо сакам крими серии одма ги оставам за да го глеам шоуво
Е да, точно. хаххаххахахахххаха XDЧисто за пример ја земав Русија во споредба со Америка...
Ако е земјата рамна по теоријава летовите ќе треба да одат преку Eвропа или има некој канали како на супер марио можда?
Прегледај го приврзокот 178029
Ushte shto kje izmislat ramnine......Изгледа уште една мизерија е на ред.... хахахаахахаххаахаах xD
Сега го видов и ова xD
[DOUBLEPOST=1506590639][/DOUBLEPOST]
А ова е едноставен и добар аргумент дека планетата не е рамна.
Oва на палачинка ми личи, не знам ова џемов од што е.Изгледа уште една мизерија е на ред.... хахахаахахаххаахаах xD
Сега го видов и ова xD
Од љимун сигурно. хаххахахаахах xDOва на палачинка ми личи, не знам ова џемов од што е.
Da.Од љимун сигурно. хаххахахаахах xD
Да не е кинез тој Љи Мун??Од љимун сигурно. хаххахахаахах xD