Елена Ристевска

Ф

Флеш

Гостин
Многу и е лоша песната ..... Се просечни wanna be македонски пејачи ....Албанциве напреднаа еј :sleep:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.455
Поени од реакции
87.214
Покажи газе, покажи нозе, покажи цице... Профит :)))

Џ

Џонтра Волта

Гостин
HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHA

Што е ова бе? Зашто ова го слушав 2-3 минути? :гик::гик::гик::гик::гик:
Очаен обид да се ископира српскиот шлајм како тие Цвија мвија што праат ваква музика, аренби со трубачи и куровмиленче. Срам ме фати од песнава, дури ми е глупо и на муте да го глеам видеово.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHA

Што е ова бе? Зашто ова го слушав 2-3 минути? :гик::гик::гик::гик::гик:
Очаен обид да се ископира српскиот шлајм како тие Цвија мвија што праат ваква музика, аренби со трубачи и куровмиленче. Срам ме фати од песнава, дури ми е глупо и на муте да го глеам видеово.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
дајте линк да видиме срањето

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Песнава може да им се допаѓа само на Елена Ристеска, Дарко Димитров и останатите од тимот и нормално на нашиот непроценлив експерт Сунѓерот Боб панталоноски :D
Мизерија е голем збор!

Лажеш, очи ти имаат истечено.
Налет очите, и бизнис со лепак за плочки има отворено :)

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.300
Поени од реакции
21.412
"кисело е сѐ, како лимон
скиснав кога со друга те видов
а ја знам дека ти ме сакаш мене"

Баш ме интересира кој дибек е текстописец на песнава, кој ја заебал ме интересира. Па ваков текст ни на најголем душман не би му напишал.

P

Patience

Гостин
"кисело е сѐ, како лимон
скиснав кога со друга те видов
а ја знам дека ти ме сакаш мене"

Баш ме интересира кој дибек е текстописец на песнава, кој ја заебал ме интересира. Па ваков текст ни на најголем душман не би му напишал.
Елена herself го има напишано.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
Пуштете ја песната на Youtube со Speed: X 1.25. Музиката и ќе ви има некаква смисла..али текстот? текстот на песната ништо не го оправа...

Kajgana Shop

На врв Bottom