Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Кандидатов од вмро во Велес наместо да дојде да го срамни со земја овој од Сдсм и да добие гласови, тој се крие. Нели јаки се толку, а се кријат ко пички. Затоа е за никаде дуелов, овој од Сдсм набројува другиов му вика браво.
Баш да видиме во Скопје кога ќе се, дали ќе дојде Коцкица му ебам мајката преварантска.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Љубовницата на Диме Спасов (Тамара) - оној министер шо дивееше по улиците на Скопје доведувајќи во смртна опасност пешаци и правејќи огомни штети на возила после што се дал во бегство пред полицијата и специјалните единици на МВР, е една од оние која земала плата а не одела на работа....

Можи на друго место си ги одработувала парите....

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.344
Поени од реакции
8.881
Jas na neizleguvanjeto na TV duel na Grujo so Zaev se cudam podolgo vreme. Sto ima ovoj covek da zagubi po parlamentarnite i osobeno po formiranjeto Vlada, vistina ne mi e jasno. Minatiot pat na Telma spomena PR kako izgovor, sega samo gospod znae sto mu e, a 20 god. robija na glava mu visat.

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
Љубовницата на Диме Спасов (Тамара) - оној министер шо дивееше по улиците на Скопје доведувајќи во смртна опасност пешаци и правејќи огомни штети на возила после што се дал во бегство пред полицијата и специјалните единици на МВР, е една од оние која земала плата а не одела на работа....

Можи на друго место си ги одработувала парите....
работела таа трета смена

P

psychostasia

Гостин
Jas na neizleguvanjeto na TV duel na Grujo so Zaev se cudam podolgo vreme. Sto ima ovoj covek da zagubi po parlamentarnite i osobeno po formiranjeto Vlada, vistina ne mi e jasno. Minatiot pat na Telma spomena PR kako izgovor, sega samo gospod znae sto mu e, a 20 god. robija na glava mu visat.
Осмислено е тоа, Грујо не идеше на дуел затоа што странски служби не му дозволуваа за да може Заев да победи. Странски служби вршеа константно притисок врз дпне сѐ со цел да падне власта и затоа никогаш не излезе на дуел. Исто и сега под закани е од премиерот Бејли да не излегува на тв дуел со Заев.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
таа знае како е со пот да вадиш парче леб
Џабе и е и трета смена, и резилот и се. Ќе мора да ги враќа парите, плус и кривично ќе одговара.[DOUBLEPOST=1506365327][/DOUBLEPOST]
Не знам што се чудиш. Што би одговорил Гвујо во ТВ дуел на директно прашање од типот, дали зеде милионска сума провизија од кинезите? Што ќе каже, во која матна ќе потоне? Настрана од тоа што е природен антиталент за дискусија, 12 годишно дете би го растурило на дебата.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Кандидатов од вмро во Велес наместо да дојде да го срамни со земја овој од Сдсм и да добие гласови, тој се крие. Нели јаки се толку, а се кријат ко пички. Затоа е за никаде дуелов, овој од Сдсм набројува другиов му вика браво.
Баш да видиме во Скопје кога ќе се, дали ќе дојде Коцкица му ебам мајката преварантска.
Иста ситуација и на МТВ, дебата на кандидати за Кавадарци, го нема кандидатот на ДПМНЕ, не знам кој им ја прави ПР-стратегијата но тотален промашај им е, веќе ги нема Миленко и Јанко на ТВ за да си држат монолози таму, едино им остана онаа малце гледана Кочанвизија таму да глумат некаква „демократска дебата“ иначе се тотално (само)изолирани.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.549
Голем кур, си ја вработил швалерката и наместил како и другите заслужни сендвич-куртони да не иде на работа, а да зима плата.
Имаат гомнава мал милион далеку пострашни дела извршено врз оваа држава и народ.[DOUBLEPOST=1506366165][/DOUBLEPOST]
Иста ситуација и на МТВ, дебата на кандидати за Кавадарци, го нема кандидатот на ДПМНЕ, не знам кој им ја прави ПР-стратегијата но тотален промашај им е, веќе ги нема Миленко и Јанко на ТВ за да си држат монолози таму, едино им остана онаа малце гледана Кочанвизија таму да глумат некаква „демократска дебата“ иначе се тотално (само)изолирани.
Стварно ме занима кој у задње време им ја праи PR стратегијава, пропагандата и сл.
Ептен ми личи у задње време дека све им е фокусирано на целна група чиј репрезентативен претставник е оној садолед каков што не даваат ни на море ни у Дојран. Толку малоумно се понашаат на поле на пропаганда, у задње време. Па видете ги само на форумов.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Голем кур, си ја вработил швалерката и наместил како и другите заслужни сендвич-куртони да не иде на работа, а да зима плата.
Имаат гомнава мал милион далеку пострашни дела извршено врз оваа држава и народ.
Така е, само што генерално луѓето многу повеќе ги иритираат ситници отколку крупниот криминал. Да кажеш некому дека Гвујо зел 30 000 000 евра провизија за автопатите од Кинезите, тоа е веќе во доменот на апстракциите. Повеќето луѓе не ни можат да замислат 30 000 000 евра, а вака курвата земала плата а не одела на работа, тоа им е некако во нивниот свет.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Emisijata e snimana sabajle,ne ide u zivo...navodno bile zafateni drugite dvajca kandidati. Sea gledam miting u Vatasa imale,haos se..

Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
Очекувам на локалниве вмро повторно да има најмногу гласови, показател ќе биде првиот круг се друго понатаму ќе биде пазар.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.549
Минатава сезона имавме најзагадено Скопје до сега, со рекордно достигнување од фантастични 1200 pm 2.5, во Карпош, во Февруари. И како бе овој може после таква сезона ова да го каже:
Трајановски: Направивме многу за намалувањето на загадувањето во градот Скопје

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Очекувам на локалниве вмро повторно да има најмногу гласови, показател ќе биде првиот круг се друго понатаму ќе биде пазар.
Ти можеш само сендвич да очекуваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom