S
silmarillion
Гостин
Јебига, прва лекција по биологија изглеа.Vo Kičevo gi ima blizu 100 koi neodat na rabota....no za niv ne smee da se pisne...ramkovni se..
PS.kaj edniot od niv bev i na svadba...."rabotel" vo UJP
Јебига, прва лекција по биологија изглеа.Vo Kičevo gi ima blizu 100 koi neodat na rabota....no za niv ne smee da se pisne...ramkovni se..
PS.kaj edniot od niv bev i na svadba...."rabotel" vo UJP
Играше жена ти на свадба?PS.kaj edniot od niv bev i na svadba...."rabotel" vo UJP
Не знаеш дека дотичниот е мастер фотошопер на вселенски глупости?За Карпош нели е Богоев? Од кај ти е сликава?
Штом Груевски ништо не презема околу ова, овие единаесет години, гарант полезно е некако за Македонија и Македонците. Како можеме ние да знаеме. Он најбоље знае што е добро за Македонија и македонците.Vo Kičevo gi ima blizu 100 koi neodat na rabota....no za niv ne smee da se pisne...ramkovni se..
Играла во вц ама мажов како прав алфа мажјак отишол и снимал како ја рендаат жена му.Играше жена ти на свадба?
Мнoгу пoлoшo е штo глaсoвите се истите.И сегa тoј истиoт глaс вели кoнечнo слoбoдaтa дoјде вo Мaкедoнијa.А пред тoa велеше Oствaрувaме.КaтaстрoфaАбе дали ги глеате рекламиве!?!? Едниве зборат дека отварале фабрики другиве дека укинале радио дифузна такса...каква врска има тоа со избор на градоначалник бе!?!?
there, fixedА шо да прајме ајде дадете некој предлог,еве вие неандерталците кажете како да се води државата па ќе му се јавам на Кирацот да му пренеси на Заев за вашите негодувања и критики..опуштете се ,не се повеќе Груевски и Мијалков на власт и немора да молчите,никој нема да ви ја запали колата или да ве казни за што и да е..слободно кажете што ви пречи во врска со тендерите на Анѓушев,рамковните што не одат на работа,и советниците..
Мене ми пречат мигрантските кампови што ќе се градат во Битола. Пренеси понатаму.А шо да прајме ајде дадете некој предлог,еве вие неутралците кажете како да се води државата па ќе му се јавам на Кирацот да му пренеси на Заев за вашите негодувања и критики..опуштете се ,не се повеќе Груевски и Мијалков на власт и немора да молчите,никој нема да ви ја запали колата или да ве казни за што и да е..слободно кажете што ви пречи во врска со тендерите на Анѓушев,рамковните што не одат на работа,и советниците..
Може и на течниот албански грујо што го зборуваше.За изборните резултати пишувам. Не знам на кој јазик да ти напишам. Може на течен англиски како Заев што зборуваше во ОН? (Аур кантри)
Oд кaде бе пa ти се прoнaјде у неутрaлните? Ќути тaму Нa "неутрaлните" се oбрaти чoвекoтМене ми пречат мигрантските кампови што ќе се градат во Битола. Пренеси понатаму.
Груевски и компанија толку срања имаат напраено да не може во еден пост да ги собере, набројувајќи ги само.Сега малку потешко дека ќе се спаси скапаницава.
http://standard.mk/opredelen-30-dneven-pritvor-za-temelko/
Oпределен 30-дневен притвор за Темелко