Јас сум самовработен, така да јас сум свој газда, а против мене не се водат никакви истраги, ниту се поднесени било какви обвиненија. Не се секирај, јас се самовработив далеку порано пред да се вратат пвеводбениците на власт во 2006 година на чело со нивниот пастир, ти го кажувам ова за да не помислиш дека сум се самовработил со државни субвенции
, познавам такви несреќници кои заглавија во долгови поради дарежливоста на пастирот за тие кои се самовработија со државни субвенции.
За тие околу мене не знам дали се водат истраги или се поднесени било какви обвиненија, голема е зградата, над 10 ката со над 50 станови, не им водам евиденција за нивната правна состојба.
А кога сме кај твојот газда, не грижи се, бидејќи си млад, сигурно ќе ги разбере твоите испади, бидејќи доколку воопшто се врати некогаш на власт, повторно ќе му требаат послушни пулени како тебе. Само внимавај, партиското топовско месо спаѓа во потрошлив материјал, па да не те детонира и тебе еден ден некој детонатор како оној на пастирот кога ги детонираше сопствените пулени во 2012 година откако им истече рокот на траење.