https://en.wikipedia.org/wiki/Left–right_political_spectrumШто е конкретно граѓанска десница ако некој знае да ми објасни?
Мала група на педери.Што е конкретно граѓанска десница ако некој знае да ми објасни?
ок сега сватив што прашуваш.Што е конкретно граѓанска десница ако некој знае да ми објасни?
Прво, "смрдокорните" е говор на омраза.ок сега сватив што прашуваш.
“Груевски: ВМРО-ДПМНЕ беше конзервативна партија, но денеска ќе се претставиме како граѓанска десница“
граѓанска, или граѓанско движење е не партиско движење.
затоа ги набројав смрдокорните.
значи грујо пак манипулира, една партија не може да биде “граѓанска“.
Што се обидува да направи е да излаже дека е на страна на граѓаните.
Прочитај што значи говор на омраза.Прво, "смрдокорните" е говор на омраза.
А ти биди си за сдс колку сакаш, тоа е на штета на Македонија, но е твој избор. Ама внимавај на вокабуларот.
За каква наци реторика зборувате вие.Па браварот и Сталин би му позавиделе на паторов за неговиот комунистички режим.Прочитај што значи говор на омраза.
Националист десничар ми напоменува што било говор на омраза лечеле
Тоа паролите што ги скендирате против етнички заедници за "чиста" Македонија се говорот на омраза.
Со таква наци реторика Македонија може само да се распадне, и тоа крваво, па види ти кој што е во интерес или не.
И додека вниманието го држат на "етнички поделби" опљачкаа испокрадоа запустува и оставија на простачки стап и продадоа се што можеа баш на тие Албанците, под нос на гласачите, али не е битно битно десничари биле, ја спасуваат Македонија!
По колони маркираш 7 броја од 1-35 ти ги уплаќаат и потоа ти дават ливче со уплатата комбинација беше 20 денари последен пат кога уплатив. Со ливчето што ќе ти го дадат моше да си го провериш и на сајтот дали е добитно.До сега немам играно Лото, па сакам да прашам нешто. Како иде уплаќањето, по колона или како? Која цена е? И дали пополнетото ливче треба некаде да се пријави пред извлекувањето?![]()
Може врски, ако си во роднинска врска со некој од големите фаци во Ватикан или во Вашингтон.Пошто темава е Сакам да знам!
Јас сум овде нова Здраво на сите не сум многу запознаена со форумов,али за почеток јас сакам да знам ,пошто сакам да аплицирам за виза преку програмата Work and travel дали некој знае дали во американска амбасада тие што поставуват прашања се сите американци и знам дека можеби е маллку невозможно но дали можеби ќе може некој врски да се фатат поздрав ...![]()
![]()
Врските имаат име пари таму.Може врски, ако си во роднинска врска со некој од големите фаци во Ватикан или во Вашингтон.Нема никакви врски таму, најверојатно единствено место во државата каде шо поимот врска значи вратоврска шо ја ставаш кога одиш на свадба.
А за да аплицираш оди во некоја туристичка агенција шо работи со Work and Travel, за пари се ќе ти средат.![]()