абе ти си лезбејче изгледа па така ти се чини.Najubav seks e lezbejski, spoeni dve nezni tela hmm pa uste strastven da e uff...
со маж и жена исто е само може и повеќе, али секој свој избор нели.
абе ти си лезбејче изгледа па така ти се чини.Najubav seks e lezbejski, spoeni dve nezni tela hmm pa uste strastven da e uff...
Епa кaкo зaтвoренa кoгa уз дрaпaње нa клитичoт се внесувaaт и двa дo три прстa вo пичетo?[DOUBLEPOST=1506148909][/DOUBLEPOST]Пошто јас не се разбирам многу во областа на сексот, но кој ке ми објасни што ако лезбејката е невина, дали таа би доживеала оргазам од јазик ако п... и е затворена?
Дa. И мaж нaјдoбрo мoже дa зaдoвoли мaж.[DOUBLEPOST=1506149035][/DOUBLEPOST]Само жена знае како најдобро да задоволи друга жена.
Тoa не мoжеш ти дa гo кaжеш oти не си бил женa. Прaшaј јa женa ти aкo сте слoбoдoумни дaли имaлa ерoтски искуствa сo други жени и кaкo и билo.абе ти си лезбејче изгледа па така ти се чини.
ти жена си?Епa кaкo зaтвoренa кoгa уз дрaпaње нa клитичoт се внесувaaт и двa дo три прстa вo пичетo?[DOUBLEPOST=1506148909][/DOUBLEPOST]
Дa. И мaж нaјдoбрo мoже дa зaдoвoли мaж.[DOUBLEPOST=1506149035][/DOUBLEPOST]
Тoa не мoжеш ти дa гo кaжеш oти не си бил женa. Прaшaј јa женa ти aкo сте слoбoдoумни дaли имaлa ерoтски искуствa сo други жени и кaкo и билo.
Greska si ne sum lezbejka, maski sakam ali so zensko mi e pojako cuvstvoto, ima nesto povekje od samo seks so zensko mislam deka procentualno gledano poiskrena e vrskata megju dve zenski otkolku heteroseksualna vrska ali toa druga tema e.абе ти си лезбејче изгледа па така ти се чини.
глупости. како оние клишеата дека педерите биле по креативни или дека биле по емотивни и незнам што. луѓе како и сите други, конфликтни, со проблеми итн.Greska si ne sum lezbejka, maski sakam ali so zensko mi e pojako cuvstvoto, ima nesto povekje od samo seks so zensko mislam deka procentualno gledano poiskrena e vrskata megju dve zenski otkolku heteroseksualna vrska ali toa druga tema e.
Тоа автоматски те прави BI што тера повеќе на лезбејка, не мора да значи дека сите лезбејки не сакат да примат кур, има и такви што експериментиратGreska si ne sum lezbejka, maski sakam ali so zensko mi e pojako cuvstvoto, ima nesto povekje od samo seks so zensko mislam deka procentualno gledano poiskrena e vrskata megju dve zenski otkolku heteroseksualna vrska ali toa druga tema e.
Lol kakva analiza. Tocno, ne moze da se generalizira i da se pravi razlika pomegju dvata tipa na vrski sepak individualno e, ja zboram od licno iskustvo.глупости. како оние клишеата дека педерите биле по креативни или дека биле по емотивни и незнам што. луѓе како и сите други, конфликтни, со проблеми итн.
а за првиот дел, веројатно ти е она тревата е секогаш по зелена во туѓиот двор, или дека е “табу“ па ти се чини нешто повеќе. може да ти било “покјако чувството“ дека е нешто ново за тебе, не е иста манџа што си јадела секој ден нели. или тоа или си скирена лезбејка што не си признава ни сама на себе, па подсвеста се појавува.
Општо земено кога ќе чујам ваков муабет од женска, ја бришам од список “можеби и нешо сериозно“, ако она не расчистила со себе не сакам компликации вишак. (реално една веќе избришана точно ради овие работи)
Da bisexual sum, so taa razlika sto procentualno vo maski sum bila zaljubena pocekje pati a zenski samo mi se svigjale mozebi i okolnostite ne dozvolile pojaki emocii da imam, normalno koga ne si konstantno vo kontakt so nekoj se ladat emociite.Тоа автоматски те прави BI што тера повеќе на лезбејка, не мора да значи дека сите лезбејки не сакат да примат кур, има и такви што експериментират
така де, секој со своето различно лично искуство и избор нели, на здравје!ja zboram od licno iskustvo.
Da ti go stegne konj e najdobro neli?Нормално дека е секс. Исто како и геј секс. И како секс со животни. Се е тоа секс само станува за поинаква форма.
Абе секс е секс без разлика каков е. Само тие хомосексуалните и со животни се сметаат за недолични.Da ti go stegne konj e najdobro neli?
Ili mislese obratno? Kade nema soglasnost od zivotnoto? Poso malce ko poise da vlece nakaj siluvanje negoli sex.
Ama onaka, so znam, malku.
"Seks e seks bezrazlika kakov e", taka da od premnogu open minded se svede na amebite od ponazad.Абе секс е секс без разлика каков е. Само тие хомосексуалните и со животни се сметаат за недолични.
А за тоа силувањето од кај знаеш дека не му е убаво на животното?
Абе нормално ако нема согласност дека не е секс. Туку ти си проста и не сфаќаш шо ти зборам."Seks e seks bezrazlika kakov e", taka da od premnogu open minded se svede na amebite od ponazad.
Stom ima penetracija e seks, stom nema ne e. Logix 101.
Od kaj znam? Ima edna praksa za vakvi ko tebe. Ke ti vrzame usta i ke ti go stegne konj.
A poso nema da moes da kazes dali ti e ubavo, nie ke si prepotstavuvame deka mozebi ti e ubavo, od kaj da znaeme?
Sex bez soglasnost ne e sex. Ne bidi prost.
Delot za nedolicnost ne go ni pipam od sto e retardiran.
Ај ај ептен забега темава..[DOUBLEPOST=1506173175][/DOUBLEPOST]Абе секс е секс без разлика каков е. Само тие хомосексуалните и со животни се сметаат за недолични.
А за тоа силувањето од кај знаеш дека не му е убаво на животното?
Добра инспирација[DOUBLEPOST=1506173175][/DOUBLEPOST]![]()