фоткава стапица за мигранти, се тепаат.
фоткава стапица за мигранти, се тепаат.
Па твоите ќе го сторат тоа. Ти веројатно ќе славиш. Како што како „партиски задатак“ ги прифати според партијата најголемите душмани Бугарите за браќа, „сашти хора“... И тиранската платформа, барем делови од неа... Се по „партиски задатак“, директива, конспиративно... „Во името на народот“.[DOUBLEPOST=1505992179][/DOUBLEPOST]Почна да славиш, али предвреме
Јас немам информации за тоа. Ако имаш кажи. Никој не е должен да знае се и да дискутирам.Дискусии вели
Ајде повели дискутирај, на пример за незаконската организација на Пивофест?
Остај бугарите, тие појќе не се битни се знае дека во историјата беа наши крвници и злотвори, денес се покајаа и сакаат да бидат приатели.Па твоите ќе го сторат тоа. Ти веројатно ќе славиш. Како што како „партиски задатак“ ги прифати според партијата најголемите душмани Бугарите за браќа, „сашти хора“... И тиранската платформа, барем делови од неа... Се по „партиски задатак“, директива, конспиративно... „Во името
Фино лепо јас вчера постирав линк до веста и извадок од неа, ама ти не читаш "партиски соопштенија".Јас немам информации за тоа. Ако имаш кажи. Никој не е должен да знае се и да дискутирам.
Јас ќе ти одговоам во стилот на ѓолеФино лепо јас вчера постирав линк до веста и извадок од неа, ама ти не читаш "партиски соопштенија".
Накратко, Марјан го издал целиот центар на Прилеп на непрофитно здружение за 150 000 денари, во четири очи без јавен оглас или конкурс, а здружението потоа за секој штанд на Пивофест ја наплаќало истата сума. Сите трошоци околу организацијата се плаќале со општински пари,(2 до 3 милиони цирка) а сите приходи се слевале на сметка на непрофитното здружение.
Требаше да пишеш првин дека Заев лаже и вмро победија.Јас ќе ти одговоам во стилот на ѓоле
“Јас не знам за тоа, можеби е така, можеби не е, си има тука кој за тие работи да си решава, но тоа не е исто како и барање поткуп од заев за која има снимки или нелегален избор на талат......“
се обидов да ја достигнам величината на аргументите на ѓоле али не успеав!Требаше да пишеш првин дека Заев лаже и вмро победија.
Глеаш дека е шашардисан од 35000 денари.Дајте бе у пичку матер, дајте му малку внимание на Рајан Гигс. Некако одговорете му, било кој. Се уби пишувајќи како Лет3 зимал 35.000. Проверете: секоја втора-трета страна, во темава има негов пост за Лет3 дека зимал 35.000. Сирот, у задње време он друго и не пишува.
И никој од вас овде барем да го цитира, не е битно дали во позитивна или негативна конотација, само цитирајте го. Малку барем. Вака си мисли дека му се невидливи постовите.
Еве, ако уште само и десет пати напише пост Лет3 зима 35.000, ја ќе му реплицирам.
За него 35.000 се незамисливо богатствоДајте бе у пичку матер, дајте му малку внимание на Рајан Гигс. Некако одговорете му, било кој. Се уби пишувајќи како Лет3 зимал 35.000. Проверете: секоја втора-трета страна, во темава има негов пост за Лет3 дека зимал 35.000. Сирот, у задње време он друго и не пишува.
И никој од вас овде барем да го цитира, не е битно дали во позитивна или негативна конотација, само цитирајте го. Малку барем. Вака си мисли дека му се невидливи постовите.
Еве, ако уште само и десет пати напише пост Лет3 зима 35.000, ја ќе му реплицирам.
Да не сакаш и тебе да те пишам дека зимаш 35.000 плата ? Или ти си од тие што зимаат по 18.000 денари за лајк / шер / коментар па ти треба поголемо внимание ? Да бидеш на буџет од парите на граѓаните за да пишуваш на кајгана 24/7 и не е којзнае штоДајте бе у пичку матер, дајте му малку внимание на Рајан Гигс. Некако одговорете му, било кој. Се уби пишувајќи како Лет3 зимал 35.000. Проверете: секоја втора-трета страна, во темава има негов пост за Лет3 дека зимал 35.000. Сирот, у задње време он друго и не пишува.
Аааааа што била работава, глуп јас не разбрав, значи Македонија не напредува доволно брзо за овие 100 дена како со претходната власт за 11 години.Математика ти оди ама не си информиран со реформиве, сите по 500 евра ќе земаме.
Кој Иле дал пасош?Ти држи вода муабетов. Откако ги шутнаа од КАС, брачниот пар го води PR-от и како што гледаме СДСМ не ни имаат потреба од нивни личен PR. Ех бе Иле антички, даде бугарски пасош на граница само за да не почека 10 минути кај возилата за non EUЖими се сите криминали би му ги простила за ваков подвиг би го бутнала в затвор.
на море... негде да сум... или ДОЈРАН!35 000 ееееј