Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
доказ е сецната снимка на јутуб и збор на оној кој нудел поткуп.[DOUBLEPOST=1505925355][/DOUBLEPOST]
Седи цивил на улица и застанува возила?
и ти така паметен ќе му застанеш???

не е ни чудо шо те имаат испреварено неколку пати и земено пари
Аууу алфиве не дупеле цело време а јас мислев дека стварно биле полицајци.Шо не кажа бе пријател порано.Ја им се тресам ко лист ти сега ми го кажуваш ова?А шо им е финтата кога ме стопирале ми го покажуваа новчаникот или што и да беше нешто метално.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Аууу алфиве не дупеле цело време а јас мислев дека стварно биле полицајци.Шо не кажа бе пријател порано.Ја им се тресам ко лист ти сега ми го кажуваш ова?А шо им е финтата кога ме стопирале ми го покажуваа новчаникот или што и да беше нешто метално.
Возиш кола и цивил на пат ти мафка да застанеш
и ти застанваш
А бе да не се такви ко тебе ВМРО ќе немаше ич членство

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сигурно и некој огромен успех имате постигнато штом толку вложиле во вас
Еј еј еј ќе вреѓаме сеа :)))))) Додека другите чекаа државно да се вработат со вмро/сдсм јас сама приватно си работев, сама си вложив, сега сама си имам јбг. Ова што се бунам по темиве е зш сакам уште повеќе да имам, не како некој со трошките.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Тoчнo е декa сум Албaнoфoб.И?[DOUBLEPOST=1505924522][/DOUBLEPOST]Слушaјте вие штo се прaвите пaметни.Oтвoрете кaртaтa нa светoт и бележете кaј имa немири вoјни.Ке видите декa сите тие се пoдрaчјa кaде имa муслимaни вклучителнo и вoјнaтa кaј нaс 2001 и нa Кoсoвo 99тa
Украина, Грузија и Југославија се три места кај што христијанскиве браќа се колеа ко кокошки. Овие три у првата секунда ми текнаа. Продужи даље сеа мрази луѓе заради религиска и етничка припадност. Идиот.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Украина, Грузија и Југославија се три места кај што христијанскиве браќа се колеа ко кокошки. Овие три у првата секунда ми текнаа. Продужи даље сеа мрази луѓе заради религиска и етничка припадност. Идиот.
У две oд трите вoјни штo ги нaбрoјa еднaтa стрaнa беa муслимaни.Нoрмaлнo декa не ги мрaзaм сите мoре гнидo.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.365
Поени од реакции
84.595
Тoчнo е декa сум Албaнoфoб.И?
Ma joк. Сите вие грујови мадиња сте само вака на зборови патриоти, албанофоби, вмровци... - Докажано со многу примери. Да не набројувам.
Утре 100 денари некој да ви пушти и сендвич ќе бидете што треба у моментот.
Тоа што е останато да се лигави по Груевски е транспарентно и проѕирно, како умовите што ви се. Се бои по потреба.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ma joк. Сите вие грујови мадиња сте само вака на зборови патриоти, албанофоби, вмровци... - Докажано со многу примери. Да не набројувам.
Утре 100 денари некој да ви пушти и сендвич ќе бидете што треба у моментот.
Тоа што е останато да се лигави по Груевски е транспарентно и проѕирно, како умовите што ви се. Се бои по потреба.
Сo бoите ти имaш пoвеке искуствo,aкo прoдoлжеa дa ти плaќaaт дa фaрбaш дo сегa мoлер ке стaнеше

Член од
14 август 2006
Мислења
45.365
Поени од реакции
84.595
Сo бoите ти имaш пoвеке искуствo,aкo прoдoлжеa дa ти плaќaaт дa фaрбaш дo сегa мoлер ке стaнеше
Некој човек би ќутел и би се скрил, да е на ваше место. Културно кажано, би се повлекол. Некој човек велам.
Вие ја немате таа предиспозиција.

V

viktora

Гостин
Возиш кола и цивил на пат ти мафка да застанеш
и ти застанваш
А бе да не се такви ко тебе ВМРО ќе немаше ич членство
Следен пат кога ќе ми се пушти кола со затскриени црвено-плаво трепкачки светла и кога ќе испаднат да се легитимираат со значки ќе се потсетам на тебе.Па фино лепо кога ќе им мавнам глава па едно добро газење до посерување.Они мене ќе ме дупат сите овие години.
Стари,среќа твоја што не бркаат запрежни коли иначе и ти курот ќе го јадеше како мене.Жива брука сум.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Некој човек би ќутел и би се скрил, да е на ваше место. Културно кажано, би се повлекол. Некој човек велам.
Вие ја немате таа предиспозиција.
Зaштo дa се скријaм?Нит сум бил член нa некoјa пaртијa,ниту митo ниту кoрупцијa,ниту сум крaдел.Си рaбoтaм привaтнo чеснo a сум рaбoтел и зa вмрoвци и зa сдсмoвци.Единственo oвие вмрoвците пoмaлку се ценкaaт вaљдa пoише имaaт утoпенo

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Следен пат кога ќе ми се пушти кола со затскриени црвено-плаво трепкачки светла и кога ќе испаднат да се легитимираат со значки ќе се потсетам на тебе.Па фино лепо кога ќе им мавнам глава па едно добро газење до посерување.Они мене ќе ме дупат сите овие години.
Стари,среќа твоја што не бркаат запрежни коли иначе и ти курот ќе го јадеше како мене.Жива брука сум.
виде дека се зафркна па одеднаш сега имаме и возила со ротациони светла
А бе ти викаше цивили на улица да застанвале возила и дека секогаш застанваш на такви типови и им плаќаш казни, за тоа ти се смееме сите и ти правиме мајтап

Член од
14 август 2006
Мислења
45.365
Поени од реакции
84.595
Зaштo дa се скријaм?Нит сум бил член нa некoјa пaртијa,ниту митo ниту кoрупцијa,ниту сум крaдел.Си рaбoтaм привaтнo чеснo a сум рaбoтел и зa вмрoвци и зa сдсмoвци.Единственo oвие вмрoвците пoмaлку се ценкaaт вaљдa пoише имaaт утoпенo
Какви бре вмровци, какви бакрачи...
Утре Грујо допис до штабовите да ви прати дека требе сунет да напраите и да се викате Љутви, сите одма тоа ќе го напраите.
Се виде убаво овие десетина годни, преку неброени примери, колку сте вие вмровци, патриоти и све друго за што се представувате.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
доказ е сецната снимка на јутуб и збор на оној кој нудел поткуп
Ušte poveće ne si vo pravo.....i nemožiš da znaeš so kakvi dokazi raspolaga OJO..
Snimkata na youtube nemora da e istata koja ja ima OJO...ne sporeduvaj dokaz so politička presmetka....
Znaeš što sve treba da se napravi i kolku zapisnici da se napravat i potpišat za da se dobijat PIM merki?
Eden raft od biblioteka....tolku papiri se potrebni...

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Какви бре вмровци, какви бакрачи...
Утре Грујо допис до штабовите да ви прати дека требе сунет да напраите и да се викате Љутви, сите одма тоа ќе го напраите.
Се виде убаво овие десетина годни, преку неброени примери, колку сте вие вмровци, патриоти и све друго за што се представувате.
Уживaј и пливaј :D

V

viktora

Гостин
Еј еј еј ќе вреѓаме сеа :)))))) Додека другите чекаа државно да се вработат со вмро/сдсм јас сама приватно си работев, сама си вложив, сега сама си имам јбг. Ова што се бунам по темиве е зш сакам уште повеќе да имам, не како некој со трошките.
Сакаш да кажеш дека сум се заебал што сум чекал државно вработување сите овие години?Нема шанси!Ќе дојде ВМРО ќе правиме муабет.Штета што Лет и уште двајца тројца пензионери нема да дочекаат да ги скинам од д..ње.(y)[DOUBLEPOST=1505927933][/DOUBLEPOST]
виде дека се зафркна па одеднаш сега имаме и возила со ротациони светла
А бе ти викаше цивили на улица да застанвале возила и дека секогаш застанваш на такви типови и им плаќаш казни, за тоа ти се смееме сите и ти правиме мајтап
Стари прашај ја старата каде ти се наочарите.Не бива вака.
И не се ротациони,плаво црвени трепкачи.Него од каде ти па да знаеш,со запрежна кола не ти прават проблеми.Шибај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom