- Член од
- 6 јули 2017
- Мислења
- 2.273
- Поени од реакции
- 1.487
Значи околу фебруари да си чекам и ако не ме стават на дополнителна тримесеци кај в'цето. До мај вгодина. УПМjas cekav 9 meseci pa me stavija na dopolnitelna
Значи околу фебруари да си чекам и ако не ме стават на дополнителна тримесеци кај в'цето. До мај вгодина. УПМjas cekav 9 meseci pa me stavija na dopolnitelna
Можно е и да не е превара, посебно ако има длабоки врски во министерството и знае на кого да му ги стави парите во џебот за да поминеш за 1 месец. Само внимавај можно е и да е превара.Дечки имам опција преку посредник со изводи од една линија и интервју за месец дена од плаќање унапред на 1400 еур. Превара или?
Мнoгу мaлa сумa ти пoбaрaле,гoлеми се шaнсите дa те зaштрaфaт.Кoј пoпрвo ке земе oд тие пaри?Еден нaјoбичен пoсредник-aмaтер земa пo 500-600€ a пoлa се трoшoк.Внимaвaј.Дечки имам опција преку посредник со изводи од една линија и интервју за месец дена од плаќање унапред на 1400 еур. Превара или?
Da ne misles Maj 2017? Jas bev od April 2017, pred 5 den mi se smeni na dopolnitelna, znaci okolu 5 meseciКолку време се чека на финална? Таков ми е статусот од мај 2016
Да извини 2017 е точното. 2016 фебруари ја започнав процедурата[DOUBLEPOST=1505829270][/DOUBLEPOST]Da ne misles Maj 2017? Jas bev od April 2017, pred 5 den mi se smeni na dopolnitelna, znaci okolu 5 meseci
Извини, уште ова, дали беше со стар документ или со потврдаDa ne misles Maj 2017? Jas bev od April 2017, pred 5 den mi se smeni na dopolnitelna, znaci okolu 5 meseci
Toa se e preubavo se e sovrseno samo ima eden problem za da se sprovede vo praktika treba da pomina vo narodno sobranie... a koga ke pomine tamu... toa nikoj ne moze da znae minatiot pat skoro godina cekavme i pak na pola rabotata ostanaFuck i Zajko i Gajko i grujo... Bg ne i ide u prilog da nema makedonski bugari..
Промените ште б'дат направени чрез поправки в преходните и заклјучителни разпоредби на Закона за МВР и ште б'дат внесени оште днес, стана јасно от думите на Симеонов. Правителството подготвја усилено и други промени, с които ште се в'веде ускорена писта за издаване на б'лгарско гражданство на македонци.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/dyrzhavata-pravi-promeni-za-siniata-karta-za-prebivavane-i-rabota-2049072
https://www.youtube.com/watch?v=Mn7MXm1X9lc
Последниот пат патриотите не беа во извршна власт... беа во коалиција без директно учество во власта. Сега Симеонов е вицепремиер. А бе доза позитивизам!Toa se e preubavo se e sovrseno samo ima eden problem za da se sprovede vo praktika treba da pomina vo narodno sobranie... a koga ke pomine tamu... toa nikoj ne moze da znae minatiot pat skoro godina cekavme i pak na pola rabotata ostana
DOBRO E NESTO UBAVO I INTERESNO SAMO NEKA BIDE NA DELOhttps://www.actualno.com/politics/bylgarija-shte-bori-demografskata-kriza-kato-privlicha-bylgari-ot-bivshite-syvetski-republiki-news_634011.html
При нап'лно изправни документи, целта ни е срок'т за получаване на б'лгарско гражданство да е 6 месеца т.е. да има "ускорена писта", зајави оште Симеонов. Тој посочи, че 53 000 македонци не могат да получат б'лгарско гражданство заради бјурократични проблеми.
Life ooo life ooooouu lifeeee.. ce ima nadez
ој благодари на вицепрезидент'т Илијана јотова, којато се ангажирала прјако с обс'ждане на темата, както и за процедурите за получаване на б'лгарско гражданство. "Целта ни от 2,3 или 5 години да свалим до 6 месеца срока за получаване на б'лгарско гражданство. Усилено работим с г-жа јотова по тези текстове и имаме нјаколко варианта на предложение. Тежкијат проблем е, че имаме 53 хилјади зајавленија с'с с'ответните документи на граждани от Македонија, които не могат досега да получат б'лгарско гражданство заради определени нормативни неуредици", с'обшти оште вицепремиер'т Валери Симеонов.[DOUBLEPOST=1505822224][/DOUBLEPOST]
Abe nema nisto negativno eve veke cel mesec kako e vnesen zakonot skoro nema ni edna komisija pominato. Zatoa tuka ima edna neisvesnost pa se nadevam da ne trae dolgo kako minatiot patПоследниот пат патриотите не беа во извршна власт... беа во коалиција без директно учество во власта. Сега Симеонов е вицепремиер. А бе доза позитивизам!
So dok. od prv bratucet, skoro dostaviv i novi izvodi i umrenica i potvrdaДа извини 2017 е точното. 2016 фебруари ја започнав процедурата[DOUBLEPOST=1505829270][/DOUBLEPOST]
Извини, уште ова, дали беше со стар документ или со потврда