- Член од
- 15 април 2012
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 2.211
Утре Каракачанов доаѓа во Скопје.
Се надевам дека некој ќе се сретне со него од БККС или од било кој друг релевантен фактор.[DOUBLEPOST=1505678213][/DOUBLEPOST]
И преку амбасада/конзулат одат побргу интервјуата/термините.
Ми е јасно сега зошто многумина на форумов се откажуваат од одговарање на поставените прашања. Ај што ги има низ странициве сите одговори, ај па и на здрав памет глупави се правите. Или стварно сте, што знам.
Се надевам дека некој ќе се сретне со него од БККС или од било кој друг релевантен фактор.[DOUBLEPOST=1505678213][/DOUBLEPOST]
Би требало да разграничите некои работи - во Софија е лично закажувањето, во конзулати/амбасади се оди директ на интервју заедно со документите со кои што потврдувате дека сте Бугари.Ako ste preku posrednik I ako plakate pari kazete mu da vi zakazi. Nie beme preku posrednik ne ni znaev toj ni zakazal intervju a od konzulat mi se javija da mi prezakazat za porano posto toj den sto ni zakazal posrednikot nemalo da rabotat. Taka da ne ni znaev a covekot si ja zavrsil rabotata isto I brojcinjata ni gi podignal taka da mislam deka posrednikot mozebi nesto te vrti.. od iskustvo od prethodniot posrednik Martin Mitrikeski od Prilep -neviden lazgo.
И преку амбасада/конзулат одат побргу интервјуата/термините.
Ми е јасно сега зошто многумина на форумов се откажуваат од одговарање на поставените прашања. Ај што ги има низ странициве сите одговори, ај па и на здрав памет глупави се правите. Или стварно сте, што знам.