http://kurir.mk/makedonija/vesti/mladinska-maalska-sredba-vo-prilep-mladite-porachaa-ubedlivo-pobeduvame-vo-prv-krug-foto/
И така ви викам, во Прилеп за три месеци се отселиле 20 000 млади. Заев нека си ја насели Македонија со мигранти и нека пушта пари со арапски бројки кога за три месеци ги набрка 20 000 од Прилеп.
Аууууу...човече
. Дел од овие карикатури што се на сликиве ги знам
. Од нив има влезени полицајци што беа на конкурсиве од вмро а дел уште ги лажат оти кога вмро ќе дојди на власт има мамата да му ја расплачат на овие од сдсм и сите ќе ги напикаат функционери. Додуша некои како што реков начекаа а други очигледно уште одработуваат. Имам измешани емоции, и жално е а богами и комично.
Пу бе како не бев и јас меѓу тие 20 илјади и кусурот прилепчани што се иселија од кога сдсм дојде на власт. Не успеав во времето на вмро ај белким среќата ќе ме послужи сега
.
Стварно од каде ги вадат овие бројки да ми е да знам.
20.000 ееееееј... гиди луди млади години летнавте аман назад не се вративте
.
Па добар бил Прилепов чим останале 20.000 младинци од времето на вмрото сега да му ја летнат и тоа во рок од 3 месеци. Јас реков никој не остана овие 10 години, изгледа сум грешка
.
Па види бе колку ги има на кадрото, сето реформатори и преродбеници, млади ќосиња...со ваква омладина прилеп нема потреба да се грижи за својата иднина
.