Алма кој дел не ти е по ќеф?Маде, тебе за контрацепција ти требаат апчиња и тоа поодамна.
Ситуацијата беше многу потешка од прикажаното, за тоа говорат и Тачи, Могерини, Рама, Бејли, Џет Ли, Сталоне, оџата од Арачиново и други кои се саможртвуваа само нас да не ни е толку тешко, а и што имаш против некоја си бугарска комисија да ти креира учебници по нивна мерка, ништо страшно.Да стварно така беше
[DOUBLEPOST=1505593085][/DOUBLEPOST]
Пак ги имаш помешано апчињата или не ти имаат кажано дека од скоро СДСМ е најпробугарска партија во републиката. Заев со Бојко газ и гаќи се. Не се делат.
Додуша не верувам дека незнаеш или ти немаат кажано туку неможеш да се помириш со тоа. Што убаво ти беше до пред некој месец Вмро бугарофили , клавај фотошоп снимки како последна будала и радвај се како мало дете, ама сега овој Заев ти го еба рајатот.
друг му го пишеше тоа
...само што ми го потврдивте коментарот целосно, а со вашето постирање во темата „ најглуп пост“ само го зациментиравте моето тврдење! кој разбра, разбра ...кој Не, нема никогаш, IQ му е толку - кнап !
Да! тие на жалост се од друга природа и со друго различно хендикапирано однесување или недостаток, што им ја злоупотребувате нивната состојба наречувајќи други нормални здрави личности- ретардирани!"нели спаѓа во група на ретардирани (луѓе од друга природа) " Оти треба да немаш прво одделение за да ги опишиш ретардираните како група луѓе од друга природа
јас не коментирав во темата “најглуп пост“ пошо имам возвишени чуства кон Вас...само што ми го потврдивте коментарот целосно, а со вашето постирање во темата „ најглуп пост“ само го зациментиравте моето тврдење! кој разбра, разбра ...кој Не, нема никогаш, IQ ме толку - кнап !
Си`, еве со двеве раце потпишувам дека си` за греота....
- тоа е за греота, ама одамна знаеме дека сите заедно сме за греота.
... не е поради тоа, јас не сум твој тип, тоа е поради IQ твое што сепак ти е на некое ниво, ама си инаатчија!јас не коментирав во темата “најглуп пост“ пошо имам возвишени чуства кон Вас
ја многу лесно се прилагодувам на разни типови на жени... не е поради тоа јас не сум твој тип, тоа е поради IQ твое што сепак ти е на некое ниво, ама си инатчија!
Боље да сум за греота отколку шизофрена варијанта у која еден "близнак" е Ванковска, а другиот е Јоци.Си`, еве со двеве раце потпишувам дека си` за греота.
Интересна забелешка но што ќе кажиш за реформите во СДСМ кои ги направија кога губеја 11 години со ред и тоа која од која покатастрофално.[DOUBLEPOST=1505596269][/DOUBLEPOST]Без власт и без државни институции во свои раце на опозициската ВМРО-ДПМНЕ црно и се пишува на овие локални избори, мене така ми мириса ... да победуваа претходно освојуваа и по пола милион гласови ама тогаш беа власт, а сега се опозиција ... државните финансии, полицијата, судството, здравството, школството и воопшто целокупната администрација повеќе не се во нивни раце !
А после поразот кој ги чека во Октомври сакале-нејќеле ќе мора како политички субјект да се реформираат во целост !
Ми е гајле мене за учебниците, јас оддамна завршив. Тоа децата на школо шо ке одат нека му ја мислат. Остај шо македонските комунистите наголемо ја фалсификоваја историјата, во нивно време беше забрането да се носи било каква литература од нашите браќа од исток и комуникацијата беше на најниско можно ниво. Ќе биди интересно да се види и другата страна на приказната посебно кога ќе биди поткрепена со документи , историски архиви, заверени сведоштва , писма итн итн. Ние досега ја знаевме само едната страна на приказната и цела наша историја барем онаа која ја имаме учено е градена врз основа на тоа.Ситуацијата беше многу потешка од прикажаното, за тоа говорат и Тачи, Могерини, Рама, Бејли, Џет Ли, Сталоне, оџата од Арачиново и други кои се саможртвуваа само нас да не ни е толку тешко, а и што имаш против некоја си бугарска комисија да ти креира учебници по нивна мерка, ништо страшно.
Последниот клинец во ковчегот на Никола се локалните избори.Интересна забелешка но што ќе кажиш за реформите во СДСМ кои ги направија кога губеја 11 години со ред и тоа која од која покатастрофално.
СДСрс... имаше пред некој ден, не дава гркот да се користи Македонија, може само република скопје... тоа ќе важи и за другите што користат М... охиПа затоа и толку се накотија тоа фантомите. Човекот типично за кадар на СДСМ не си ја бркал работата туку којзнае што правел. Е после имало фантоми. Е ќе има. Со него треба да се позанимаваат правосудните органи во републиката, можеби треба да им прави малце друштво на Груевски и Мијалков за несовесно вршење на функцијата, запоставување на должностите, злоупотреба на функција, правење на огромна штета врз угледот на републиката .....
Незнам јас за таква партија СДСрс, да не мислеше на СДСМ.
И каква врска има оваа информација со реформите во СДСМ во последните 11 години?Последниот клинец во ковчегот на Никола се локалните избори.
СДСрс... имаше пред некој ден, не дава гркот да се користи Македонија, може само република скопје... тоа ќе важи и за другите субјекти што користат во називот М (Македонија)... охиПа затоа и толку се накотија тоа фантомите. Човекот типично за кадар на СДСМ не си ја бркал работата туку којзнае што правел. Е после имало фантоми. Е ќе има. Со него треба да се позанимаваат правосудните органи во републиката, можеби треба да им прави малце друштво на Груевски и Мијалков за несовесно вршење на функцијата, запоставување на должностите, злоупотреба на функција, правење на огромна штета врз угледот на републиката .....
Незнам јас за таква партија СДСрс, да не мислеше на СДСМ.
Давал гркот не давал сега засега официјалното име на партијата е СДСМ. Тоа што не ти се нешто по кеф е сосем друга работа но додека самите не си се ребрендираат со ново име треба да си се користи нивното официјално. Судејќи по историјата на нивните постапки во менување на име и знаме на партија од ружа во тупаница од КПМ во СКМ ПДП па во СДСМ нема ништо да ме зачуди ако утре пак се ребрендират но се доттогаш се СДСМ.СДСрс... имаше пред некој ден, не дава гркот да се користи Македонија, може само република скопје... тоа ќе важи и за другите што користат М... охи
може и да остане тоа М, ама официално ќе значи монкејланд, а ние во мислите ќе памтиме дека значи друго..Давал гркот не давал сега засега официјалното име на партијата е СДСМ. Тоа што не ти се нешто по кеф е сосем друга работа но додека самите не си се ребрендираат со ново име треба да си се користи нивното официјално. Судејќи по историјата на нивните постапки во менување на име и знаме на партија од ружа во тупаница од КПМ во СКМ ПДП па во СДСМ нема ништо да ме зачуди ако утре пак се ребрендират но се доттогаш се СДСМ.