- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.120
- Поени од реакции
- 336
Таман си сега.Јануари 2017 (182/62)
Септември 2017 (182/75) +13 кг
Таман си сега.Јануари 2017 (182/62)
Септември 2017 (182/75) +13 кг
You are a Chinese girl [DOUBLEPOST=1505483128][/DOUBLEPOST]Ostaj Montenegrovci i sl. Makedoncite se krupen narod so prosecna visina na maskiot pol okolu 180 cm i prosecna visina na zenskiot pol od nesto nakaj 170 cm ?!брееее ова испадна сите членови на форумов како џинови, да не сте од Монте Негро нешто?
151/ 47
Да, јас сум 1,71 и скоро сите другарки ми се пониски од мене. Мислам дека 160/165 е просек за женско кај нас.Јас сум повисока од горе долу многу девојчиња што ги знам, а сум 167.
170 просек на женско не е валидно во државава. Може 160 да си го земете ко просек.
...мислиш жирафа топка наеднаш да и фрлиш ќе падне доле од што нема координација ниту рефлексиНајвисоки девојки се Босанките и Црногорките дури и по 175/180 цм тераат ... но и машкиот пол им е доста висок преку 180/185 цм !
Но има и наши Македонки особено од помладите генерации доста високи за својата возраст ... некоја уште тера основно школо, а станала како камила колку мене висока !
затоа они се ракометарки, одбојкарки зошто одма паѓааат...мислиш жирафа топка наеднаш да и фрлиш ќе падне доле од што нема координација ниту рефлекси
... ретки највисоките тренираат нешто (повели прашај) тие ги мрзат пешки да одат, а не да тренираат, а се движат како кифли ги гледам пред мене секое утро...затоа они се ракометарки, одбојкарки зошто одма паѓааат
само комплекс имаш што не си малце повисока... ретки највисоките тренираат нешто (повели прашај) тие ги мрзат пешки да одат, а не да тренираат, а се движат како кифли ги гледам пред мене секое утро...
...додека не видиш со свои очи, не знаеш кој ја дига прашината !само комплекс имаш што не си малце повисока
Машала ... или во други бројки тежок си 0,1 тон183/102кг, а изгледам како да имам 80кг