Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
https://okno.mk/node/66436

Еднаш да побаравте 50-50 во рударство, се за столици и функции барате 50-50. Кокошки.

Кул лого, though.

platforma.preview.png

Ни се може,не треба да сме подоле од вас

Ни се може,не треба да сме подоле од вас
wow Каков врвен аргумент. Што ти се може? И кај си видела да си подоле те молам објасни?[DOUBLEPOST=1505558976][/DOUBLEPOST]
Филмов е прогласен за расистички и фашистички од страна на SJW и BLM...Пол Керси си ја одмаздува фамилијата одкако некои криминалци ќе му ја силуваат жената и ќерката, ги убива сите бандити низ улиците на...кхм... ЧИкаго :icon_lol:. Инаку филмов е римејк, оргиналниот е од 1974 со Чарлс Бронсон во главната улога

Недајбоже да направат римејк на Валканиот Хери, па тогаш ќе видат што е расистички филм :icon_lol:
Ретардираноста кај SJW I BLM е на едно сосема недостижно ниво. Има ментални луѓе али со овие никој не си може. Имаат 0 логика во тоа за кое се борат демек. Поише вриштат и пиштат него ли што ќе кажат нешто паметно.

Ретардираноста кај SJW I BLM е на едно сосема недостижно ниво. Има ментални луѓе али со овие никој не си може. Имаат 0 логика во тоа за кое се борат демек. Поише вриштат и пиштат него ли што ќе кажат нешто паметно.

Болни луѓе се тие, луѓе кои незнаат да уживаат во животот, згоени со омраза, а таквите денес успеваат во најлибералната и најдемократска земја во светов (ако се лажиме).

Погледни го видеово старо одприлика 35 години... Старчево Дон Риклс што ги ремети познативе почина годинава на 90 годишна возраст. Овој кога ќе земеше да ремети, абе му немаше крај, црнци, белци, евреи, христијани, мажи и жени, ќоро и сакато, значи реметеше без да му излезе пцофка од уста, здрав ремет маме ебавање...башка и самиот Дон беше Евреин.

Е сега кажи ми дали ваквиот хумор би успеал во денешната напредна и либерална Америка? Феминистките, BLM и SJW ќе ти ебат мајката за ваквиот хумор, ќе ти ја уништат кариерата и животот. Ментално пореметени луѓе се, а таквите денес им се даваат најмногу права, и пред светот (читај: мејнстрим медиумите) се прикажани како угнетени лица од страна на нормалниот човек.

Од друга страна, мислења на Македонци за силуваната Холанѓанка:

21731287_10212817475207347_7241871679708204142_n.jpg

21751650_10212817474687334_2093938616292797197_n.jpg

Ова е само дел. Многу е лесно да си маж и да јадеш лајна...

Од друга страна, мислења на Македонци за силуваната Холанѓанка:

21731287_10212817475207347_7241871679708204142_n.jpg

21751650_10212817474687334_2093938616292797197_n.jpg

Ова е само дел. Многу е лесно да си маж и да јадеш лајна...

Обид за "хумор" се коментарите.
Don't get triggered.

Обид за "хумор" се коментарите.
Don't get triggered.

Никој не сака повеќе црн/расистички/сексистички хумор од мене. Знаеш што е трагичното? Што не сите коментари се заебанција, има луѓе што се мртви озбилни. Она „сама била, сама си го барала“ мора да биде извадено од глава на луѓето. Ако некој вреска „не“, не си го бара.

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Никој не сака повеќе црн/расистички/сексистички хумор од мене. Знаеш што е трагичното? Што не сите коментари се заебанција, има луѓе што се мртви озбилни. Она „сама била, сама си го барала“ мора да биде извадено од глава на луѓето. Ако некој вреска „не“, не си го бара.

И некој идиот (а може и трол, лажен профил) дека коментирал така тоа значи дека жените овде се потчинети ?

И некој идиот (а може и трол, лажен профил) дека коментирал така тоа значи дека е жените овде се потчинети ?

Ама јас што зборувам цело време дека не знаеш затоа што не си осетил на своја кожа? Не, не ради некој трол. Имам слушнато такви коментари со свои уши, од луѓе што биле мртви сериозни кога го кажале.

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Ама јас што зборувам цело време дека не знаеш затоа што не си осетил на своја кожа? Не, не ради некој трол. Имам слушнато такви коментари со свои уши, од луѓе што биле мртви сериозни кога го кажале.

И?
Гледам и Сузаа Ристева (од коментарите) вели нешто слично.

Дека некои идиоти даваат невкусни коментари ни треба феминизам, жената е потчинета во македонија ?

Јас сум слушнал милион невкуси коментари за машки и женски (дали било смрт итн).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom