Коловрт
Озимандија
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 9.165
https://okno.mk/node/66436
Еднаш да побаравте 50-50 во рударство, се за столици и функции барате 50-50. Кокошки.
Кул лого, though.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://okno.mk/node/66436
Еднаш да побаравте 50-50 во рударство, се за столици и функции барате 50-50. Кокошки.
wow Каков врвен аргумент. Што ти се може? И кај си видела да си подоле те молам објасни?[DOUBLEPOST=1505558976][/DOUBLEPOST]Ни се може,не треба да сме подоле од вас
Ретардираноста кај SJW I BLM е на едно сосема недостижно ниво. Има ментални луѓе али со овие никој не си може. Имаат 0 логика во тоа за кое се борат демек. Поише вриштат и пиштат него ли што ќе кажат нешто паметно.Филмов е прогласен за расистички и фашистички од страна на SJW и BLM...Пол Керси си ја одмаздува фамилијата одкако некои криминалци ќе му ја силуваат жената и ќерката, ги убива сите бандити низ улиците на...кхм... ЧИкаго. Инаку филмов е римејк, оргиналниот е од 1974 со Чарлс Бронсон во главната улога
Недајбоже да направат римејк на Валканиот Хери, па тогаш ќе видат што е расистички филм![]()
Ретардираноста кај SJW I BLM е на едно сосема недостижно ниво. Има ментални луѓе али со овие никој не си може. Имаат 0 логика во тоа за кое се борат демек. Поише вриштат и пиштат него ли што ќе кажат нешто паметно.
Wow kakov argument. Bravo.Од друга страна, мислења на Македонци за силуваната Холанѓанка:
![]()
![]()
Ова е само дел. Многу е лесно да си маж и да јадеш лајна...
Од друга страна, мислења на Македонци за силуваната Холанѓанка:
![]()
![]()
Ова е само дел. Многу е лесно да си маж и да јадеш лајна...
Обид за "хумор" се коментарите.
Don't get triggered.
Никој не сака повеќе црн/расистички/сексистички хумор од мене. Знаеш што е трагичното? Што не сите коментари се заебанција, има луѓе што се мртви озбилни. Она „сама била, сама си го барала“ мора да биде извадено од глава на луѓето. Ако некој вреска „не“, не си го бара.
И некој идиот (а може и трол, лажен профил) дека коментирал така тоа значи дека е жените овде се потчинети ?
Ама јас што зборувам цело време дека не знаеш затоа што не си осетил на своја кожа? Не, не ради некој трол. Имам слушнато такви коментари со свои уши, од луѓе што биле мртви сериозни кога го кажале.