Џони Вајсмилер
Don't share my food
Омилениот тренер на @Fredy Guarin доби отказ од Кристал Палас
..да се навратиме година наназад какви постови пишевме тогаш за него ќе падни добро смеење..само Гуарин му ја предвиди неговата судбина
...иначе слабо хејтерите ги нема некако да напишат нешто за екипата,за играчите,за резултатите..општо..3 од 3 и штама во фан клубот..ако ги наредиме до Милан 7 од 7(со оглед на смешните противници) тогаш ме интересира што ќе пишите.
..да се навратиме година наназад какви постови пишевме тогаш за него ќе падни добро смеење..само Гуарин му ја предвиди неговата судбина
...иначе слабо хејтерите ги нема некако да напишат нешто за екипата,за играчите,за резултатите..општо..3 од 3 и штама во фан клубот..ако ги наредиме до Милан 7 од 7(со оглед на смешните противници) тогаш ме интересира што ќе пишите.

, ne sfakam, taa zabrana ako ne bide trgnata ke mora da ne prodavaat suning, i apsolutno nisto ne preciziraat za ova, kako ke se funkcionira vo idnina i dali toj ban ke bide trgnat, ako ostane, nema logika prisustvovo na kinezi u fudbal i bilo sto drugo nadvor od kina.