Струмица

Хаха, жива комедија, мислам, и не е баш смешно бе. Сигурно имат соучесник крадачите.

А шо има потреба од соучесник.Сабота бил единствен ден кога немало чувар у школото. А плус чујах други муабети зашо било тава направано, ама нејкам да ширам мабете на празно додека не сум сигурна :)

Бетер од шпанска серија излезе таа работа...

Незнам јас, дај некој нек ме просветле. Ајјјјјј.

преѓи на големио одмор стооме вонка и идат едни момички ни викат елајте најдее ги дневницте, нии само ги гледаме, и тии ни викат абе не ве лажаме нема да ви кажаме априлили и гледам од тама трчат професоре, служителе одат накај зградата ида полиција нешто гледаа тама 27 мислам оти најдее така чујах...

ај полека не минавредувајте класната.. :) ... летнанаа малце де.. хихихих кој знаа она гии открадела хухухуху .. Фина жена .. ак не беше она... еххх.. немаше да учам саа.. :)

POSTO JAS SUM OD DOBREJCI,MISLAM DEKA STRUMICA E PARIZ!KAKO STRUMICA NEMA I NEMA DA IMA TAKOV GRAD.:baeh:

POSTO JAS SUM OD DOBREJCI,MISLAM DEKA STRUMICA E PARIZ!KAKO STRUMICA NEMA I NEMA DA IMA TAKOV GRAD.:baeh:
Добрејци?Чии дете си ти бе?:vozbud::pos:

Гулем поздрав ду Добрејци (мојот роден крај):helou::helou:

ај полека не минавредувајте класната.. :) ... летнанаа малце де.. хихихих кој знаа она гии открадела хухухуху .. Фина жена .. ак не беше она... еххх.. немаше да учам саа.. :)

Класната тее петка, нема промашај. :)

Иначе не се секирајте за дневниците најдени се. Фаљат уште 3-4 ама добро е барем нема да е којзнаа колко голема штета. Човеко коо е одил да зема дрва ги забележил доле у зградата биле оставани. У шкоолто слушнах нешто шпекулации оти наводно и возрасни имало замешано у таа работа ама никој не кажува ништо конкретно зашо уствари се ги земале дневниците...

ама тај шо ги е крадел мора да е глуп барем да ги е запалил така саа ак го фатат за безвеза ке е:)

Класната тее петка, нема промашај. :)

Иначе не се секирајте за дневниците најдени се. Фаљат уште 3-4 ама добро е барем нема да е којзнаа колко голема штета. Човеко коо е одил да зема дрва ги забележил доле у зградата биле оставани. У шкоолто слушнах нешто шпекулации оти наводно и возрасни имало замешано у таа работа ама никој не кажува ништо конкретно зашо уствари се ги земале дневниците...

За да га компромитират директорката!:mist:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom