Рамна Земја?

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Па “овалниве“ го пишуваат ова, види сега ти :)

туку остај овие оние, кој е твојот став?
Овалните никогаш нема да прифатат холограмски универзум од проста причина што не се совпаѓа со основните начела на материајлистичко-редукционистичката парадигма.

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Овалните никогаш нема да прифатат холограмски универзум од проста причина што не се совпаѓа со основните начела на материајлистичко-редукционистичката парадигма.
"овалните“ или официјална наука ја предложи тезата за холограмски универзум.

Според таа теза времето и просторот (третата димензија) во суштина на постојат.
Нештата не се како што изгледаат, ок.

Според рамноглавците, времето и просторот постојат, третата димензија и те како постои.
Само земјата е рамна површина, рамна 3д плоча.
Според рамноглавците земјата изгледа рамна и изгледа дека не се движи, според нив знчи дека така и е.
Според рамните нештата се баш како што изгледаат.

Приметуваш разлика? :)

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Докажи научно!
добра финта.
ништо нема што јас да докажувам :) можеби и рамноглавците се во право, што знам јас..
Повели докажи ми научно ти дека рамноглавците се во право. :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.225
Поени од реакции
84.182
добра финта.
ништо нема што јас да докажувам :) можеби и рамноглавците се во право, што знам јас..
Повели докажи ми научно ти дека рамноглавците се во право. :)
Докажано е. Гледај ја емисијата на Миленко.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.225
Поени од реакции
84.182
Со твои зборови не знаеш да кажеш ништо? :)
Сите постови се пишувани од мене самиот. Ништо од тоа не сум го направил со copy/paste од друго место. Све се мои зборови тоа што читаш.
Ти си мислеше дека ова све не го пишувам јас, со мои зборови, туку правам copy/paste од некаде?

D

dARK_ElementaL

Гостин
"овалните“ или официјална наука ја предложи тезата за холограмски универзум.

Според таа теза времето и просторот (третата димензија) во суштина на постојат.
Нештата не се како што изгледаат, ок.

Според рамноглавците, времето и просторот постојат, третата димензија и те како постои.
Само земјата е рамна површина, рамна 3д плоча.
Според рамноглавците земјата изгледа рамна и изгледа дека не се движи, според нив знчи дека така и е.
Според рамните нештата се баш како што изгледаат.

Приметуваш разлика? :)
zaboravi da spomnesh i deka zatucaniot vatikan ubivashe naucnici koi ne veruvaa deka e ramna

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Сите постови се пишувани од мене самиот. Ништо од тоа не сум го направил со copy/paste од друго место. Све се мои зборови тоа што читаш.
Ти си мислеше дека ова све не го пишувам јас, со мои зборови, туку правам copy/paste од некаде?
Епа ајде со твои зборови, научен доказ што ја потврдува тоа теоријата за “рамна земја“.. :)
да чуеме..

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.225
Поени од реакции
84.182
Епа ајде со твои зборови, научен доказ што ја потврдува тоа теоријата за “рамна земја“.. :)
да чуеме..
Абе некојикс, пичка му матер, колку треба да бидеш утепан за да не сфатиш во каква конотација го постував скриншотот, па после да земеш да објаснуваш како тоа не е точно...
:pos:
Ха! одговор на ова е едноставен.
Кога патуваш во авион или воз, дали можеш да се напиеш нешто од чаша или течноста од чашата ти плиска во лице од брзината на движење? Како може водата во чаша (во авион, воз, кола во движење) да е релативно мирна а се движи на тие брзини? :)
Некој бегал од часови по физика во основно.. :)
те замишљам како си читаш по темава и го гледаш скриншотот што го постував, напишан од некоја ненормална будала и си мислиш: - Леле колку погрешно! Сега ќе му објаснам!

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Абе некојикс, пичка му матер, колку треба да бидеш утепан за да не сфатиш во каква конотација го постував скриншотот, па после да земеш да објаснуваш како тоа не е точно...
:pos:

те замишљам како си читаш по темава и го гледаш скриншотот што го постував, напишан од некоја ненормална будала и си мислиш: - Леле колку погрешно! Сега ќе му објаснам!
Така де.
Си реков или си тешка будала.
Или си тешка будала и трол со многу слободно време.
Па реков ај да си се објасни да го чуеме што има да каже.
И испадна во право сум бил. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom