Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кежовица играше ли со вас пријателска?Трета лига исток, како и секоја предходна година го одложи првото коло поради „објективни“ причини. Едни немаат платено котизација, други немаат соодветен стадион, трети не сакаат да играт па ги молат...
1:1[DOUBLEPOST=1504484739][/DOUBLEPOST]Nivniot trener pravese hokearski izmeni. Na sekoi 10 minuti vadese igraci i na nivno mesto stavase drugi, pa tie igraci pak gi menuvase se taka do kraj na mecot.Кежовица играше ли со вас пријателска?

Да, знам дека е мешана екипа, бидејќи и самото село е со мешана националност.Согле е мешана екипа колку што ги имам видено играчите. За ФК Богомила шансите да се реактивирани се никакви, играчи нема, финансии исто, воља за реактивирање исто. Инаку годинава Согле ќе игра на тернот на Богомила.

пријавено е во БогомилаДа, знам дека е мешана екипа, бидејќи и самото село е со мешана националност.
Тоа ме интересираше, на чив терен ќе играат, затоа што гледам дека тренираат на некое импровизирано игралиште.
На теренот во Богомила (пред влезот на селото) му треба огромно средување, бидејќи тревата е дојдена до висина која е на половина од стативите.
Освен, ако нема некој друг терен што јас не го знам![]()
Да, знам дека е мешана екипа, бидејќи и самото село е со мешана националност.
Тоа ме интересираше, на чив терен ќе играат, затоа што гледам дека тренираат на некое импровизирано игралиште.
На теренот во Богомила (пред влезот на селото) му треба огромно средување, бидејќи тревата е дојдена до висина која е на половина од стативите.
Освен, ако нема некој друг терен што јас не го знам![]()
Работник Џумајлија сепак нема да игра во трета лига, така да Исток останува со 8 екипи и почнува викендов.
Бабуна ќе биде прв конкурент. Дечките донесоа квалитетни засилувањаВардар Неготино почна во трета лига центар со две победи една дома со Напредок 5-1 и денешната 2-3 во гости над Превалец.Составот е скоро целосно сменет како што разбрав скоро цела постава е со млади играчи,од Неготино и блиските градови.Од екипите што настапуваат не гледам друга која би имала амбиции за во втора лига,едино и претходно низ годините се мачевме со Превалец еве сега победа на гостински терен далеку полесна би требало да е работата,бар 90% сигурно би требало се вратиме во втора лига.
За утакмицата Кравари-Велешта нема резултат, може е одложена или сл.
Покрај погоре споменатиот резултат Превалец-Вардар Неготино 2-3, познати ми се резултатите и за утакмиците Големо Коњари-Росоман 3-1 и Марена-Младост Кривогаштани 2-2, за резултатите од останатите утакмици веројатно утре на фејсбук страната на оваа лига.