D
Drexel
Гостин
Потпис од вице президентот традицонално се чека 1 месец, сега како е или како ќе биде незнам..Eden od najdobrite odgovori. Samo kolku se ceka na potpis od vicepremierot
Потпис од вице президентот традицонално се чека 1 месец, сега како е или како ќе биде незнам..Eden od najdobrite odgovori. Samo kolku se ceka na potpis od vicepremierot
а што ти значи тоа "ДИРЕКНО" ако може објасниш,,демек ние со потврди може да се пииииииип(синкронизирано)?!?!?!?[DOUBLEPOST=1505340488][/DOUBLEPOST]Досега ви кажував лоши вести, но од денес имам вест дека на сите кои се на финална и со докажано директно потекло процедурата ќе им се забрза
почетокот на ЈУНИ бев на интер.сеуште ми стои ова"Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.се сомнвам дека редоследот е како што кажуваш.?!?Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. pred nekolku dena mi se smenilo bev na obrazovana prepiska, pred eden mesec na intervju[DOUBLEPOST=1505327241][/DOUBLEPOST]
Prvo ke gi pomines site tie fazi pa tek ondak pasos u raka .Znaci posle intervju imas status Obrazuvana prepiska koja kaj site trae razlicno od prilika okolu 3 meseci.Potoa sledi status Zadolzitelna proverka koja trae vo prosek 8 do 10 meseci.Posle ovoj status odis na finalna proverka,status koj trae 3-4 meseci i ako ovde ne te stavat na dopolnitelna i pomines pred sovetot za grazdanstvo molbata ti ja razgleduvaat pozitivno i ke cekas potpis od viceprezidentot.Neka ti e so sreka....
преку каква роднинска врска имаш поднесено за пасош? некако многу брзо ти се сменило, мило ми е и со среќаПреписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. pred nekolku dena mi se smenilo bev na obrazovana prepiska, pred eden mesec na intervju ima li nekoj slicno iskustvo deka za do zadolzitelna se cekalo od 3-4 meseca eve mene za eden mesec mi se smeni
Jas mislam deka nisto nemame za tupenje eve jas sum preku prv bratuced I nemam drugi dokumenti.kako ke resat toa ke bide .bugarija ako saka ke ni dadat grazdanstvo ako ne toa e to I tuka nikoj nisto ne mozime.So sreka na site so potvrdi I rodnini samo toa mozam da go kazam.Тие штo се сo пoтврди и преку рoднини имaaт пoбитни рaбoти зa тупење oдкoлку тoa кoлку време ќе чекaaт.Тoa е сaмo мoе рaзмислувaње
Точно така и јас така мисламJas mislam deka nisto nemame za tupenje eve jas sum preku prv bratuced I nemam drugi dokumenti.kako ke resat toa ke bide .bugarija ako saka ke ni dadat grazdanstvo ako ne toa e to I tuka nikoj nisto ne mozime.So sreka na site so potvrdi I rodnini samo toa mozam da go kazam.
Статусот "Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване." и сатусот "obrazovana prepiska" всушност е еден ист статус и целиот статус е вака:Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. pred nekolku dena mi se smenilo bev na obrazovana prepiska, pred eden mesec na intervju ima li nekoj slicno iskustvo deka za do zadolzitelna se cekalo od 3-4 meseca eve mene za eden mesec mi se smeni
Нема шанси 2 години на дополнителнаjas bev devet meseci na finalen pregled i e sega eve pet meseci sum na dopolnitelna a siguren sum deka toa kje trae najmalku dve godini pa posle pak vrakjaat na finalen pregled i za mene ne e nikakva uteha toa sto me stavile na dopolnitelna.Bugarska voena kniska i bugarska licna karta od dedomi
Има овде некој што кажаа дека и по 3 и повеќе години на дополнителна... тие од 2013/2014Нема шанси 2 години на дополнителна
Мене ми кажаа луѓе, најмногу чекале година дена
Дај не тресете зелени.Ako e ova politicki togas se sto napraviv za Zaev bilo negativno za mene
Sent from my LG-D620 using Tapatalk