Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.870
Сполај ти.Благодарам, да ти се врати дупло.
Сполај ти.Благодарам, да ти се врати дупло.
Само да ти кажам дека за да фатиш женски ќе мораш понекогаш и од дома да излезеш. Со читање и постирање твитови тешко ќе оди бркањето женски.[DOUBLEPOST=1505216061][/DOUBLEPOST]Сполај ти.
Чекај, од каде толку милиончиња? Од премиерската плата?Со толку милјончиња у џеб не си свесен каков дочек ќе му приредат.
Никогаш нема да влеземе.Секогаш испаѓаат со нови правила и критериуми што до сега ни една земја членка не ги добила.Има примери каде многу членки имаат нерешени меѓусоседски проблеми но сепак беа примени.Кипар,Хрватска итн.Факт е дека Македонија,Косово,Босна и Србија остануваат држави каде многу земји ќе си ги мерат к..те.Porano uslovi za vlez na MKD vo NATO i EU na vremeto pred poveke od edna decenija bese teritorijalnata podelba da pomine, potoa priznavanjeto na Kosovo, sega na pr. se bara da se vovede dvojazicnost na cela teritorija kako i sekako promena na imeto, novava vlast mislam deka posle dogovorot so Bugarija ke gi ispolni i ovie dve raboti voveduvanje na dvojazicnost kako i promena na imeto, no kako i sekogas Makedonceto ke bide izigrano i pokraj toa sto gi slusame i im veruvame na zapadnjacite i gi ispolnuvame nivnite baranja i zadaci sepak nitu ovaa vlast nema da ja vnese Makedonija nitu vo NATO nitu vo EU ... fakt !!!
Maliot i slabiot sekogas e poslusen i se ispolnuva, sekakvi zadaci i uslovi, no za vozvrat nikogas ne dobiva nisto, da bevme pogolema drzava, da izleguvavme na more i da bevme nesto poblisku do Rusija kako sto se Romanija i Bugarija na pr. ke vlezevme vo NATO i vo EU uste pred 10-15 godini ... fakt ... nemase da ne mavtaat sive ovie godini so nekakvi si smesni "reformi", evropski regulativi i zakoni, Pribe-Mibe, Han-Man, Mogerini ti rekov mi rece !
Со лице на Сандокан и ум на Балтазар, се загна форумскиот автосеритет и интелектуална величина уште еднаш и се покака.Само да ти кажам дека за да фатиш женски ќе мораш понекогаш и од дома да излезеш. Со читање и постирање твитови тешко ќе оди бркањето женски.
Tи си знаеш, јас само сакам да ти помогнам.Со лице на Сандокан и ум на Балтазар, се загна форумскиот автосеритет и интелектуална величина уште еднаш и се покака.
Значи едно е формално правно татко, друго е биолошки, ако го најдиш знајш шо да прашаш
Не само мене него и другите обични граѓани кои поштено заработуваме за леб.Не се сите како тебе што го начекале комунизмот па каде и де е убава пензиичка ќе дочека.Мене ми е најмногу жал за тебе
Спортска фатил.А кој рече дека немал крадено?Само да ти кажам дека за да фатиш женски ќе мораш понекогаш и од дома да излезеш. Со читање и постирање твитови тешко ќе оди бркањето женски.[DOUBLEPOST=1505216061][/DOUBLEPOST]
Чекај, од каде толку милиончиња? Од премиерската плата?
Прво сам, после на друг.Сполај ти и тебе.Tи си знаеш, јас само сакам да ти помогнам.
Па што не препиша и ти од него?Спортска фатил.А кој рече дека немал крадено?
И зошто би ме интересирало ова?Иначе имаше едма дркотина Демос, на еден друг форум, сега покоен. И форумот и дркотината.
Па името го сменивме.Во ОН сме фиром,во НАТО аплициравме исто под фиром.Да смениме и пол?Може ќе упали што викаш?[DOUBLEPOST=1505217325][/DOUBLEPOST]Зашто да не влезете? ако се откажете от иредентизма, национализма и приемете ново име аз лично не виждам какво би могло да ви спре освен С'рбија ако успее да влезе преди вас. с'дја по последните случаи с отзоваването на дипломатите. Заштото даже г'рција никога не отзова всичките си дипломати от Скопие.
Бев во подрум си играв со мачиња.Па што не препиша и ти од него?
Немаше од сендвичот да зависиш.[DOUBLEPOST=1505217120][/DOUBLEPOST]
И зошто би ме интересирало ова?
А шо тогаш го плаши народот грујо со лаги дека ќе сме го сменале името кога е веќе сменатоПа името го сменивме.Во ОН сме фиром,во НАТО аплициравме исто под фиром.Да смениме и пол?Може ќе упали што викаш?
Па што не препиша и ти од него?
Немаше од сендвичот да зависиш.[DOUBLEPOST=1505217120][/DOUBLEPOST]
И зошто би ме интересирало ова?
Заев го плаши народот а не Грујо.Стари грујо не е повеќе премиер ти кажале ли?А шо тогаш го плаши народот грујо со лаги дека ќе сме го сменале името кога е веќе сменато