Kade mozam da go simnam noviot album na DJ Snake

• Креатор на темата Креатор на темата Trajce Vasilev
  • Време на започнување Време на започнување
T

Trajce Vasilev

Гостин
Albumot e top,ima mnogu pesni koj sto nemozam da gi najdam na jutub ili ako najdam sve se razlicni,izmeneti..
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Encore_(DJ_Snake_album)
Albumot se vika Encore,i sakam da go simnam bez plakanje ili nesto taka...ako znae nekoj kade mozam da go najdam na internet,nekoja aplikacija,nekoj download link itn..samo da bidat site pesni i originali.
Fala odnapred

Albumot e top,ima mnogu pesni koj sto nemozam da gi najdam na jutub ili ako najdam sve se razlicni,izmeneti..
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Encore_(DJ_Snake_album)
Albumot se vika Encore,i sakam da go simnam bez plakanje ili nesto taka...ako znae nekoj kade mozam da go najdam na internet,nekoja aplikacija,nekoj download link itn..samo da bidat site pesni i originali.
Fala odnapred

Не е убаво тоа шо праиш, треба трудот да го цениш на диџеј снејк и да му го купиш албумот.

Ne u cd be lugje,na telefon da gi simnam ko so siminjam od convert 2 mp 3 samo nekoj sajt so ima download links sto ne ide preku youtube.I da bidat tie pesni sto se opisani na wikipedia.[DOUBLEPOST=1504887312][/DOUBLEPOST]
Не е убаво тоа шо праиш, треба трудот да го цениш на диџеј снејк и да му го купиш албумот.
Ako bese taka pola makedonija i povise trebase da go cenat trudot.Ali na nikoj ne mu e gajle.Imam 200+ pesni na telefon se simnati od YT no za albumot nemozam ziva original pesna na YT da najdam (osven DJ Snake feat. Skrillex - Sahara,i drugo sto ke najdam ne e original pesna,ili e izmeneta,ili remix)[DOUBLEPOST=1504887402][/DOUBLEPOST]Znae li nekoj od vas nekoj sajt za simnuvanje kupeni pesni,albumi,itn... ?
(Ali ne preku YouTube)
Pisete podole :)

Последно уредено од модератор:
Ако телефонот ти е андроид, купи си го од ПлејСтор https://play.google.com/store/music/album/DJ_Snake_Encore?id=By6lxln3t3zs4inkztlnenhagqq 6 и пол долари ќе ти испадне нешто на над 400 денари.
Ne mislev da go kupam,tuku taka piratski,znaes na sto mislam,nekoj sajt kaj sto mozam da go najdam albumot.[DOUBLEPOST=1504908371][/DOUBLEPOST]Dobro nemora sega da e albumot,no dajte nekoj link od sajt kaj sto mozam da siminjam pesni(no ne preku youtube),so download linkovi[DOUBLEPOST=1504911932][/DOUBLEPOST]Inace gledam deka ne smee da se prakja linkovi tuka pa pratete mi na privaten cat.[DOUBLEPOST=1504912420][/DOUBLEPOST]Dur da mi odgovori nekoj ja go najdov od thepiratebay.

Attachments

• Screenshot_20170909-011231.png
    Screenshot_20170909-011231.png
    139,8 KB · Прегледи: 5
Последно уредено од модератор:
Dur da mi odgovori nekoj ja go najdov od thepiratebay.
Сите сме тука бескорисни брат, тоа е. Батали не нам.
Можеш се сам да си правиш.
Ти па најде со нас пиперки да садиш.
Ај прати не сиктер таму.

Замисли следен пат, прво да се помачиш малку сам да побараш, па потоа да прашаш?
:)

Сите сме тука бескорисни брат, тоа е. Батали не нам.
Можеш се сам да си правиш.
Ти па најде со нас пиперки да садиш.
Ај прати не сиктер таму.

Замисли следен пат, прво да се помачиш малку сам да побараш, па потоа да прашаш?
:)
Da vo pravo si do negde.
Inace eve kako izglea na Samsung Music PlayerScreenshot_20170909-103421.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom