Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само на некодираните канали (МРТ).A кога ќе ja извадиш USB меморијата може ли снименото да се гледа на компјутер ?
А Сител и Телма се кодирани ?Само на некодираните канали (МРТ).
А Сител и Телма се кодирани ?
do tebe e i jas imam powerbox resiveri i nemam takov problemДали некој друг се соочува со истиот проблем со кој се соочувам и јас - каналите од HD Max дополнителниот пакет: EuroSport HD, EuroSport 2 HD, Food Network HD и останатите канали од пакетот не ми работат на Gospell кабелскиот рисивер, а работат без никакви проблеми на LCD телевизорот со кабелскиот CA модул ?
Веќе го ресетирав кабелскиот рисивер, но проблемот не се отстрани, и понатаму ми вели дека не сум претплатен на тие канали. Со самото ресетирање на кабелскиот рисивер ми следуваа и 30 минути рачно подесување на распоредот на ТВ каналите бидејќи и листата се ресетира со рисиверот.
Дали станува збор за општ дефект, или само јас го имам, па треба да им се јавувам на Вип ТВ во контакт центар ?
Знам дека првото решение кое ќе ми го предложат е ресетирање на кабелскиот рисивер, но тоа веќе го направив и не ми го реши проблемот.
do tebe e i jas imam powerbox resiveri i nemam takov problem
За спортски и филмски, не знам. Ама за Арените секако дека не. Џабе да се повторуваме тука, кога Арените се само кај Телеком. Точка, крај на муабетот за нив.Да прашам има ли нешто ново околу Спорт Клуб 4, 5 и 6, некои нови филмски канали и евентуално Арените.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Па ваљда неаат откупено права за наредниве 100 гогини за Арените.За спортски и филмски, не знам. Ама за Арените секако дека не. Џабе да се повторуваме тука, кога Арените се само кај Телеком. Точка, крај на муабетот за нив.
Па ваљда неаат откупено права за наредниве 100 гогини за Арените.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Пак софтверска надградба имале Госпел ресиверите?Точно, проблемот беше кај мене, но после еден телефонски повик до контакт центарот на Вип, проблемот повеќе го нема.
Од контакт центарот на Вип ми потврдија дека после денешната софтверска надградба на Gospell кабелскиот рисивер, HD Max пакетот бил отстранет од претплатата на картичката на кабелскиот рисивер и затоа ТВ каналите не беа достапни.
Ми рекоа дека за отприлика 10 до 20 минути ќе го реактивираат HD Max пакетот на картичката на Gospell кабелскиот рисивер, за отприлика 10 минути ТВ каналите повторно станаа достапни.
Така да, доколку на некој постоечки корисник на Вип ТВ преку Gospell кабелски рисивер после софтверска надградба му станат недостапни каналите од некој од дополнителните ТВ пакети, нека го контактира телефонски контакт центарот на Вип за да му ги реактивираат тие ТВ канали.
Пак софтверска надградба имале Госпел ресиверите?
А како тоа испраќаат софтверски надградби кога не се врзани со интернет?