Избор на најсекси македонки!

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
ова СЕ шо спомнувате врска нема со убавина и секси , за ова лек е воведување фискална да си плаќаат данок за рентање на женско тело веќе време е и државата аир да види малку

radmila-sekerinska-candidate-for-prime-minister-if-her-party-the-picture-id115153976

А шо ќе биде коа ќе ја избереме таа една?

Заеби ти селебрити у банана како РМ, но Ирена Спировска е една од најубавите и најсексипилните Македонки. Башка како старее така се поубава станува.
Baš pred 2 nedeli sedevme masa do masa so nejze vo eden restoran vo Pogradec, Albanija....cel den okapa vo restoranot...i ič ne vleze vo voda...da vidime što "materijal" ima:vozbud:
No se soglasuvam deka godinite malu ostavile traga kaj nejze

Искрено, од "познативе" немам некоја на која би ѝ ја дал титулата "најсекси Македонка", а да излезеш надвор да прошеташ 10-15 мин. ќе се изнагледаш убавици... имаме многу убави (и секси) девојки ама штета (or maybe not) што не се толку ПОЗНАТИ :))

jasmina-mukaetova.jpg

jasmina-mukaetova-2-450x337.jpg

Според насловот на темата би ја ставила мојата- персонална фотографија! :D , но сепак сигурно се мисли за најсекси македонка како јавна позната личност! :)
... иако им давам предност на брунетите како најсексипилни, сепак кога подобро ќе размислам како најсекси македонка од јавните личности би ја предложила плавушата Јасмина Мукаетова !
п.с.
...мојот избор за најсексипилна е според тетатет, а не според ТВ и фотографии на Нет!
п.с на п.с.
...и женско може да примети сексипилност на друго женско, така да темава не е само за машко постирање!:cool:

Ја сум селебрити и најубава гласајте за мене,се шаламмммм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom