Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Ја мислев дека Вмро се забегани со сечењето ленти, ама овие ги шијат

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
ТВ НОВА бе Comments are disabled for this video. квазидемократија
А па ако се овозможат коментари чудо од дебата ќе се развие.Мајче шајче, ваши, наши.
Доволно е шо се разјасни подетално околу законот, и тоа е напредок за наши услови, макар шо Биљана Секуловска од петни жили се трудеше да му залепи нешто на Даскалицата ама доби нок даун.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Јас па колку пати би коментирал на КУРир, па нема опција на сајтот, непотпишани се текстови, а објавите на фејсбук им се само "на карлеуша и се виде п****а".

V

viktora

Гостин
Мене ме заболе цеф за политички поени и останати срања. Јас само пишав пост за тоа што се плука пошто докторката е албанка а луѓето таму немаат гинеколог веќе 10 години. Во оваа ситуација апсолутно не е битно дали докторката е од Албанија, Македонија или Папуа Нова Гвинеа. Битно е да има докторка.
Не е проблем што е докторката албанка.Проблем е што докторката не збори македонски.Министерот јавно го крши законот.
Ако немало доктор во Шутка не значи дека здравствено не биле услужени.Голем дел оделе на гинеколог во Железара и останатите здравствени установи.Зошто не можат да најдат гинеколог ром кога во Шутка има над 30.000 роми тоа е проблемот.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Мене ме заболе цеф за политички поени и останати срања. Јас само пишав пост за тоа што се плука пошто докторката е албанка а луѓето таму немаат гинеколог веќе 10 години. Во оваа ситуација апсолутно не е битно дали докторката е од Албанија, Македонија или Папуа Нова Гвинеа. Битно е да има докторка.
Се плукa декa незнaе Мaкедoнски дa збoри a не декa е Албaнкa.Акo се плукaa дoктoри Албaнци ке снемaвме плункa.

?

..........

Гостин
Јас па колку пати би коментирал на КУРир, па нема опција на сајтот, непотпишани се текстови, а објавите на фејсбук им се само "на карлеуша и се виде п****а".
Ист кур се и тие од курир и оваа НОВА тв и сите оние кај што коментарите се исклучени, општо на youtube исклучени коментари го доживувам како недемократски, и јасно е дека станува збор за пропаганда и страв да се соочат со јавното мислење, макар тие мислења се состојат од пцовки расправија и навреди.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Неофицијално Заев ќе оди во Вашингтон да му ги предаде знамињата од ГДОМ на мистер Супер-Трамп во специјална свеченост организирана за таа пригода.

Прегледај го приврзокот 176919 Прегледај го приврзокот 176920

http://fokus.mk/zaev-tramphui/

Заев на средба со Трамп во САД

Премиерот Зоран Заев ќе ја предводи делегацијата на Република Македонија која ќе присуствува на 72 Генерално Собрание на Обединетите Нации во Њујорк од 17 до 23 септември.
[DOUBLEPOST=1504726256][/DOUBLEPOST]

18% од цела држава има нормална канализација - цела држава, не шутка - тоа е еден податок од денеска. 18% еееј!

Сега ќе почнат локалниве и ќе им градат по 15м патеки со павер-плочки као „мега проекти“. Како изгледа ромската заедница и кое ниво на образование, хигиена, економска состојба го има е заслуга на сите нас. Имаат они културолошки проблеми нормално, ама да не забораиме дека паторот им обеќа и (ако не веќе) почна базен да им гради - тие вода за пиење немаат ко шо треба, тој аква-парк фати да им праи.
На толку фрлени милиони Грујо не успеа ни да се ракува со Трамп, не па муабет да сврзе.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Ист кур се и тие од курир и оваа НОВА тв и сите оние кај што коментарите се исклучени, општо на youtube исклучени коментари го доживувам како недемократски, и јасно е дека станува збор за пропаганда и страв да се соочат со јавното мислење, макар тие мислења се состојат од пцовки расправија и навреди.
Не ја побара на фб кај нив оваа вест? Не сум приметил дека не даваат коментари пошо и не ги читам редовно.
Треба ова со закон да се регулира.
Мене ме банираше подржикоњот (којзнае и колку други луѓе) за постови без пцуење и тоа од официјален општински профил ееј...на мајка му ко да е.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А знаеа македонски сите оние грујови советници од странство што земаа по неколку илијади евра плата месечно а никој нит знаеше што работат нит виде ефект од нив.
Знаеа македонски разни Џери Наумоффи и сл. дијаспорци шо демек дојдоа да и помогнат на татковината.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не е проблем што е докторката албанка.Проблем е што докторката не збори македонски.Министерот јавно го крши законот.
Ако немало доктор во Шутка не значи дека здравствено не биле услужени.Голем дел оделе на гинеколог во Железара и останатите здравствени установи.Зошто не можат да најдат гинеколог ром кога во Шутка има над 30.000 роми тоа е проблемот.
Се плукa декa незнaе Мaкедoнски дa збoри a не декa е Албaнкa.Акo се плукaa дoктoри Албaнци ке снемaвме плункa.
Имаме советници во општини, градоначалници, вработени во јавни установи, пред се МВР, пратеници па би рекол и министри кои не знаат да говорат македонски и вие се фативте за докторка која ќе работи со ранлива категорија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom