Кои се овие и каде е ова?Ја мислев дека Вмро се забегани со сечењето ленти, ама овие ги шијат
![]()
ТВ НОВА бе Comments are disabled for this video. квазидемократија
Како смирено, со аргументи Професорката ги разреши двајцата, секоја чест.
А па ако се овозможат коментари чудо од дебата ќе се развие.Мајче шајче, ваши, наши.ТВ НОВА бе Comments are disabled for this video. квазидемократија
Не е проблем што е докторката албанка.Проблем е што докторката не збори македонски.Министерот јавно го крши законот.Мене ме заболе цеф за политички поени и останати срања. Јас само пишав пост за тоа што се плука пошто докторката е албанка а луѓето таму немаат гинеколог веќе 10 години. Во оваа ситуација апсолутно не е битно дали докторката е од Албанија, Македонија или Папуа Нова Гвинеа. Битно е да има докторка.
Се плукa декa незнaе Мaкедoнски дa збoри a не декa е Албaнкa.Акo се плукaa дoктoри Албaнци ке снемaвме плункa.Мене ме заболе цеф за политички поени и останати срања. Јас само пишав пост за тоа што се плука пошто докторката е албанка а луѓето таму немаат гинеколог веќе 10 години. Во оваа ситуација апсолутно не е битно дали докторката е од Албанија, Македонија или Папуа Нова Гвинеа. Битно е да има докторка.
Ист кур се и тие од курир и оваа НОВА тв и сите оние кај што коментарите се исклучени, општо на youtube исклучени коментари го доживувам како недемократски, и јасно е дека станува збор за пропаганда и страв да се соочат со јавното мислење, макар тие мислења се состојат од пцовки расправија и навреди.Јас па колку пати би коментирал на КУРир, па нема опција на сајтот, непотпишани се текстови, а објавите на фејсбук им се само "на карлеуша и се виде п****а".
На толку фрлени милиони Грујо не успеа ни да се ракува со Трамп, не па муабет да сврзе.Неофицијално Заев ќе оди во Вашингтон да му ги предаде знамињата од ГДОМ на мистер Супер-Трамп во специјална свеченост организирана за таа пригода.
Прегледај го приврзокот 176919 Прегледај го приврзокот 176920
http://fokus.mk/zaev-tramphui/
Заев на средба со Трамп во САД
Премиерот Зоран Заев ќе ја предводи делегацијата на Република Македонија која ќе присуствува на 72 Генерално Собрание на Обединетите Нации во Њујорк од 17 до 23 септември.[DOUBLEPOST=1504726256][/DOUBLEPOST]
18% од цела држава има нормална канализација - цела држава, не шутка - тоа е еден податок од денеска. 18% еееј!
Сега ќе почнат локалниве и ќе им градат по 15м патеки со павер-плочки као „мега проекти“. Како изгледа ромската заедница и кое ниво на образование, хигиена, економска состојба го има е заслуга на сите нас. Имаат они културолошки проблеми нормално, ама да не забораиме дека паторот им обеќа и (ако не веќе) почна базен да им гради - тие вода за пиење немаат ко шо треба, тој аква-парк фати да им праи.
Не ја побара на фб кај нив оваа вест? Не сум приметил дека не даваат коментари пошо и не ги читам редовно.Ист кур се и тие од курир и оваа НОВА тв и сите оние кај што коментарите се исклучени, општо на youtube исклучени коментари го доживувам како недемократски, и јасно е дека станува збор за пропаганда и страв да се соочат со јавното мислење, макар тие мислења се состојат од пцовки расправија и навреди.
Не е проблем што е докторката албанка.Проблем е што докторката не збори македонски.Министерот јавно го крши законот.
Ако немало доктор во Шутка не значи дека здравствено не биле услужени.Голем дел оделе на гинеколог во Железара и останатите здравствени установи.Зошто не можат да најдат гинеколог ром кога во Шутка има над 30.000 роми тоа е проблемот.
Имаме советници во општини, градоначалници, вработени во јавни установи, пред се МВР, пратеници па би рекол и министри кои не знаат да говорат македонски и вие се фативте за докторка која ќе работи со ранлива категорија?Се плукa декa незнaе Мaкедoнски дa збoри a не декa е Албaнкa.Акo се плукaa дoктoри Албaнци ке снемaвме плункa.