US Open 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде точниот резултат од финалето на US Open 2017?

• Надал 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Надал 3-1

Гласови: 1 5,6%
  • Надал 3-2

Гласови: 0 0,0%
  • Андерсон 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Андерсон 3-1

Гласови: 4 22,2%
  • Андерсон 3-2

Гласови: 1 5,6%

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вештачки број 1 поради сплет на околности, не дека е нешто посебна. Обичен женски просек без ниту еден слем.

Имало неколку број еден кои не биле слем шампионки. Јанкович, Возниацки, Сафина. Нема врска едно со друго.

Вештачки број еден е Плискова, вештачки затоа што е број еден поради сплет на околности, а не поради нејзиниот квалитет, Серена во аут, Шарапова сега се врати, Квитова знаеме што се деси, нешто слично како што Мареј беше број еден кај мажите, освен форхенд и сервис кои и се солидни, велам солидни ама ништо посебно се друго во нејзината игра е просечно, лимитирани движења, слаба дефанзива, психички нестабилна, погледни ги само битните поени во овој меч, како играше Плискова а како Вандевеге и се ќе ти стане јасно

Вештачки број еден е Плискова, вештачки затоа што е број еден поради сплет на околности, а не поради нејзиниот квалитет, Серена во аут, Шарапова сега се врати, Квитова знаеме што се деси, нешто слично како што Мареј беше број еден кај мажите, освен форхенд и сервис кои и се солидни, велам солидни ама ништо посебно се друго во нејзината игра е просечно, лимитирани движења, слаба дефанзива, психички нестабилна, погледни ги само битните поени во овој меч, како играше Плискова а како Вандевеге и се ќе ти стане јасно

Ти нешто мене ми објаснуваш за женски тенис? :)

Ne mora toa nesto da znaci no nikakva zelba i emocija ne vidov vo Pliskova za razlika od Vandeweghe

не, си давам свое мислење, кај успеал досега да објасни нешто на инатлив човек

А ха, мислења си давал. ОК, за тоа служи форумот. :)[DOUBLEPOST=1504721592][/DOUBLEPOST]
Ne mora toa nesto da znaci no nikakva zelba i emocija ne vidov vo Pliskova za razlika od Vandeweghe

Напротив, никогаш ја немам видено толку изнервирана. Плискова генерално е покер фејс, не покажува воопшто емоции. И таа и сестра и, личат на оние вештерките од цртаниот со Попај морнарот.

Американката покажуваше емоции и желба затоа што веруваше во себе и во своите квалитети, Плискова во ниту еден момент во мечот не даде знаци дека верува во победа овде, дупли, неизнудени на битни поени, се тоа говори за нејзиниот ментален склоп, Халеп е иста, сите битни мечеви во својата кариера ги сјеба, Димитров е исти, колку само дупли има овој човек одсервирано на битни поени и на меч топки, што сакаш прави психата не можеш да ја смениш, затоа овие тенисери дури и во ваква слаба конкуренција како што е моментално не можат да дојдат до ГС титула

Напротив, никогаш ја немам видено толку изнервирана. Плискова генерално е покер фејс, не покажува воопшто емоции. И таа и сестра и, личат на оние вештерките од цртаниот со Попај морнарот.

Znam deka e takva no ne sekogas e dobro da si ladnokrven, ponekogas e dobro da se bodri samata sebe i da izvadi nekoj zvuk posle dobar poen ili greska seedno, kako i da e spored mene se otvori patot na Williams ovde

Znam deka e takva no ne sekogas e dobro da si ladnokrven, ponekogas e dobro da se bodri samata sebe i da izvadi nekoj zvuk posle dobar poen ili greska seedno, kako i da e spored mene se otvori patot na Williams ovde

Јеби га, се работи за темперамент. Инаку, ќе навивам за Кејс да освои, иако Венус ми е многу симпатична.

Последно уредено:
Која ретарда е Рубљев, ги изгуби живците после 3 одиграни гема

За Вандевеге и Рафко искрено очекував вакво сценарио,Рафа е тек почеток ама мислам дрка 3 0 добива без проблеми.
Делпо сакам да победи ноќеска,некое инфо дали е подобар со тоа бољестот ?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Танцува Надал по теренот, за неполн саат 2 сета. (y) Јак форхенд , нешто шо му фалеше во првите 2 меча.

Премногу е зелен Рублев за вакви мечеви. Да е жив и здрав Гофан, а очигледно не беше она второто, па му дозволи победа.

Да собереш 5 гема во 3 сета во четврт финале на слем, па дури и да било против Надал, е срамно.

Да собереш 5 гема во 3 сета во четврт финале на слем, па дури и да било против Надал, е срамно.
Роџер во финале освои 4 па ГОАТ е, ти за 19 годишник се фати. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom