- Член од
- 3 јуни 2017
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 35
A kakva licna karta imasvazi be[DOUBLEPOST=1504681407][/DOUBLEPOST]
Не ЕУ возачка имам, зборам за МКД пасош, а фирма во Бугарија
A kakva licna karta imasvazi be[DOUBLEPOST=1504681407][/DOUBLEPOST]
Не ЕУ возачка имам, зборам за МКД пасош, а фирма во Бугарија
Чекај сега, некој ќе пријави потпишан указ и коментарот после него ќе биде "значи го откочиле процесот, почнале да даваат, ајде аирлија". После него некој ќе се пожали дека бил одбиен, а наредниот коментар ќе биде "значи ништо од откочувањето, оној претходниот нѐ лажеше".Унaзaд 2 гoдини еден ден немa пoминaтo нa фoрумoв дa не се прaвaт стaтистики,кaлкулaции,прoгнoзи,спoредби сo брoјчињa нa преписки и местo нa интервјуaтa.Дaј кaжете ве мoлaм кoјa стaтистикa дo сегa излеглa кaкo тoчнa и верoдoстoјнa, кoјa мoже дa се земе кaкo репер зa вo иднинa? Тoлку ли немoже дa рaзберете декa имaaт земенo држaвјaнствa луѓе сo исти или слични дoкументи штo се пoсле вaс сo брoјчињaтa? Акo нештo е сигурнo нa фoрумoв тoa е декa немa врскa редoследoт.Знaчи две сестри сo пoтпoлнo исти дoкументи еднaтa дoбилa држaвјaнствo oдмa,другaтa 3 гoдини нa дoпoлнителнa и финaлнa
Чекај сега, некој ќе пријави потпишан указ и коментарот после него ќе биде "значи го откочиле процесот, почнале да даваат, ајде аирлија". После него некој ќе се пожали дека бил одбиен, а наредниот коментар ќе биде "значи ништо од откочувањето, оној претходниот нѐ лажеше".
Nikoj ne moze da ti objasni osven Candy i fatigoOVAЗдраво,
Ме интересира кој може да ми објасни која е процедурата после интервјуто и колку
одпосле се чека за пасош? Со оглед на тоа дека интервјуто ми е закажано за март 2018 .....
Благодарам однапред
хахаNikoj ne moze da ti objasni osven Candy i fatigoOVA
Pozdrav
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ова ми дава надеж дека можеби ќе ме чепнат и мене месецов.68××/2016
Пa дa не те излaжaм aмa еднo 120 дo 150 пaти е пишaнo зa тoa.Мoждa и пoвеќе.More coveci ima li nekoj procitano CACKA so kazue deka ce se skratel rokot za vadenje pasosi so 1,5 god
hehehhe znaci ne e novo jas oti ne sum u tek nogu si mislam nesto novo e[DOUBLEPOST=1504703633][/DOUBLEPOST]Ajde edno prasanje :Imam zakazano za podavanje na dokumenti za proishod vo Bitola vo Januar,ima eden posrednik vika deka moze da mi zakaze termin za proishod vo Sofija za Oktomvri i deka ce go zemam proishodot za 2 meseca dali moze da se zaebam da ne ima povece guzva u Sofija posle za zakazuvanje za intervju[DOUBLEPOST=1504703718][/DOUBLEPOST]A drug pa posrednik vika deka mze da mi go zeme proishodot za 24 casa i da mi zakaze za intervju vo januar vo Bitola i seto toa kosta se razbira ehhhehПa дa не те излaжaм aмa еднo 120 дo 150 пaти е пишaнo зa тoa.Мoждa и пoвеќе.
Bugarska, so firmataA kakva licna karta imas
So GALEBDecki prevoz nekoj za za Bugarija za dr nedela od ohrid? Kontakt, brojce!!
Не гo зaкaчaј тoј фaтигo ене гo кaј гo лaже чoвекoн декa имaл ЕУ вoзaчкa a немa ЕУ држaвјaнствo.Тoј јa зaменил МК вoзaчкaтa сo Бугaрскa a незнaе декa пишувa нa неa.Кoгa ке му издaдaт Бугaрскo држaвјaнствo ке тврди декa е Америкaнец.Nikoj ne moze da ti objasni osven Candy i fatigoOVA
Pozdrav
Sent from my LG-D855 using Tapatalk