Рамна Земја?

Zassin

Star Platinum
Член од
30 август 2017
Мислења
45
Поени од реакции
23
и ова истото во школо и на тв го кажаа? значи сите информации за земјата ти се од тоа што си слушнал на тв и во школо?
трагајте по вистината, сами дознајте ја вистинската форма на светот. не ги слушајте повеќе лагите на другите.
Se cudam zosho vakvi lugje ne hi kastriraat, pa pomalku idioti da imame vo svetov...

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

D

dARK_ElementaL

Гостин
како може да веруваш во нешто што си го видел само на тв
на америчките филмови
и убеден си дека тоа е вистина
земјата е топка, таква е на телевизорот, така ни кажаа и во училиште. а штом така ни кажаа тогаш мора да е вистина
масовно перење мозок, тотална контрола на населението
Единствена контрола и перење мозок на населението вршеше ватикан, таа мрдната институција. Научниците ги прогласуваа за сатанисти и некромансери.
Дури и Леонардо Да Винчи бил сметан за сатанист и тоа од сопствениот братучед Антонио Да Винчи. Ете толку биле забегани тие шо ги контролираше ватикан.
А се шо не можеше да контролира го убиваше.

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
Единствена контрола и перење мозок на населението вршеше ватикан, таа мрдната институција. Научниците ги прогласуваа за сатанисти и некромансери.
Дури и Леонардо Да Винчи бил сметан за сатанист и тоа од сопствениот братучед Антонио Да Винчи. Ете толку биле забегани тие шо ги контролираше ватикан.
А се шо не можеше да контролира го убиваше.

зборуваш како ти таму и тогаш да си бил и се со свои очи да си видел

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Зошто би лажеле дека земјата не е рамна, која е користа од тоа да тврдат дека е округла?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Зошто би лажеле дека земјата не е рамна, која е користа од тоа да тврдат дека е округла?
Како зошто?!?!?!
За да може НАСА да лапа милијарди за нивниот "space program", со што ќе може да си прави фејк монтажи од "округлата" земја и исто така да финансира сатанистички, јудеомасонски сублиминрани пораки во сите филмови, музички спотови и останати други слични култури што влијаат на обичниот христијанин. Со тоа тој го одалечува обичниот Рисјанин од Бога и ја прифаќа Сатаната.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Како зошто?!?!?!
За да може НАСА да лапа милијарди за нивниот "space program", со што ќе може да си прави фејк монтажи од "округлата" земја и исто така да финансира сатанистички, јудеомасонски сублиминрани пораки во сите филмови, музички спотови и останати други слични култури што влијаат на обичниот христијанин. Со тоа тој го одалечува обичниот Рисјанин од Бога и ја прифаќа Сатаната.
А Русија, Кина.... што корист имаат од сето ова што го праи НАСА?[DOUBLEPOST=1504611716][/DOUBLEPOST]
Како зошто?!?!?!
А Русија, Кина.... што корист имаат од сето ова што го праи НАСА?
Може на претходните страни сте дискутирале за ова, не ве пратев ама ова ми е многу нелогично, цел свет да ќути ради НАСА.[DOUBLEPOST=1504612208][/DOUBLEPOST]ПС: Доколку стварно е рамна и ако цел свет знаеше дека е рамна, која е причината поради која НАСА пак не би постоела. Ако беше рамна немаше да има потреба од вселенска програма?

Последно уредено:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Како зошто?!?!?!
NASA mozebi krie deka postojat vonzemjani,no ne pravi fake snimki od Zemjata.Namesto da im veruvash na umobolni teoreticari na zaveri koi treskaat gluposti,zemi procitaj nekoi knigi i spisanija so istoriski i geografski fakti i so zakonite na fizikata,vo koi e jasno navedeno koi narodi pred Amerikancite,ushte vo starite vreminja znaele deka Zemjava ne e ramna i kolku lugje poginale koi sfatile deka ne e ramna,i toa vo vreminja koga nemalo instrumenti kako deneshnite.A,toa shto vo nekoi filmovi i muzicki spotovi ima cudni simboli,e samo glupav obid na celebrity licnosti koi se premnogu ocajni za vnimanie.

D

dARK_ElementaL

Гостин
Како зошто?!?!?!
Разбирам дека Америка заработува пари од трговија со оружје правејќи војни помеѓу Абрахамските религии и народите во светов, а и граѓански војни во некои земји во кои што се обидуваат да ја внесат нивната политика. Ама тоа е само политика.
Како што кажа претходно Padroni di Roma која корист ја има НАСА да лаже за Земјата каква форма е? И зошто Русија и Кина би ќутеле пред лагите на НАСА?

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.489
Поени од реакции
5.194
И Русија и Кина се вмешани во заверата!
Наса во договор со Русија ја направи наводната вселенска трка за и двете вселенски организации да перат тешки пари!

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
И Русија и Кина се вмешани во заверата!
Наса во договор со Русија ја направи наводната вселенска трка за и двете вселенски организации да перат тешки пари!
Nema takva zavera,be.

Kajgana Shop

На врв Bottom