Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Kaко државата и порано се грижела за азиланите со нивно интегрирање во општеството и изградба на станови за нивШто е ова?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaко државата и порано се грижела за азиланите со нивно интегрирање во општеството и изградба на станови за нивШто е ова?![]()
Аха... И дај кажи, што и се случи на таа власт на последниве избори?Kaко државата и порано се грижела за азиланите со нивно интегрирање во општеството и изградба на станови за нив
Изгуби али пази ова, народот појма немаше и не му беше стало до стратегија за мигранти. Изгуби затоа што на стотици иљади снимени разговори слушаше како се крадат и перат нивни пари, изгуби затоа што цел наш напредок и просперитет завршија во приватни џепови.Аха... И дај кажи, што и се случи на таа власт на последниве избори?![]()
Еве и тебе истото прашање, на таа власт што не го земаше во обзир мислењето на мнозинството: Што и се случи на таа власт на последниве избори?па еве и минатата влада си имала акциски план за мигрантите
Прегледај го приврзокот 176753
Јас сакам да немаме ретардирана Стратегија за мигранти.и сега ти сакаш да ја вратиме таа власт назад или што сакаш?
Ова е важното, останатиот дел ќе го игнорирам.Изгуби али...
Мнозинството?Истото ќе им се случи и на тие од оваа власт, ако продолжат вака да работат и да го игнорираат мислењето на мнозинството.
Мнозинството се тие со чии гласови се доаѓа на власт... Или се оди од власт.Мнозинството?
Мнозинството се тра-ла-ла...
Јас сакам да немаме ретардирана Стратегија за мигранти.
Ти бе нема што да бараш на вакви озбилни теми. Се што си кадарен, е само со лош хумор ретардирано да се правиш кловн, и со со неколкуте партиски другарчиња да се тапшате (по рамења, или каде веќе), и да си делите лајкови.Не ми е гајле дали тие кои се на власт ќе ја продадат државата, дали ќе донесат сиријци, дали гаснеле или не гаснеле пожари.
^^
Ти Ставре немаш кредибилитет ништо да кажуваш.
Ти го имаш кажано своето. Повеќе пати.
Ти бе нема што да бараш на вакви озбилни теми. Се што си кадарен, е само со лош хумор ретардирано да се правиш кловн, и со со неколкуте партиски другарчиња да се тапшате (по рамења, или каде веќе), и да си делите лајкови.
Ајт гитла.
Не ме разбираш. Јас сакам фамилијата да биде казнета. Се додека тоа не се случи јас ќе гласам за секој оној кој ќе ми вети дека ќе ги пикне во затвор. Не ми е гајле дали тие кои се на власт ќе ја продадат државата, дали ќе донесат сиријци, дали гаснеле или не гаснеле пожари. Се додека фамилијата не заврши во затвор никој во Македонија нема право да бара ништо друго затоа што фамилијата со својот однос кон нас не направи слуги а не луѓе. Оној момент кога ќе се затркалаат нивните политички и кривични глави, потоа можеме повторно да се декларираме како луѓе па да бираме политички опции. До тогаш, го имаме изгубено правото да бираме. Миле ми текна ни го поништи тоа право кога влегуваше во вреќите и кога се договараа со Гвујо колку провизија да земат.
Сакаш да кажеш дека изјавата не ти е доволно јасна сама по себе? Па сега некој ја вади од контекст?Добар обид, онака курирски. Бидејќи никој не може да притисне на линкот и да го прочита целиот пост, ебате фолијашот.
Сакаш да кажеш дека изјавата не ти е доволно јасна сама по себе? Па сега некој ја вади од контекст?
Ти лично не си напишал „Не ми е гајле дали тие кои се на власт дали ќе донесат сиријци, и дали ќе ја продадат државата“?
Некој друг да не го напишал тоа? Ти го хакирале Кајгана акаунтот можеби?
Линкот е токму затоа ставен, за да може секој да се увери какви срања пишуваш. Пошто и сега се вадиш дека некој те набедува нешто.
Ебате спинерот, ебате.
Ајт гитла.